Ezek normálisak 18. héthez közeledve? Sorstársakat keresek.
17+6 vagyok.
A hasam még lapos, nem érzek magzatmozgást, nincsenek tüneteim a tompa hasi fájdalmat kivéve.
Nincs semmi rángás, buborék, pillangó.
Lapos a hasam, talán a kis háj van csak, ami eddig.
Egy dekát sem híztam, hétfőn voltam UH-n, minden rendben van, keresztbe fekszik a gyerek.
UH óta van ez a tompa hasfájás, védőnő szerint normális, amíg nem megy át görcsbe vagy elviselhetetlen fájdalomba.
Első baba, mellsőfali lepénnyel, lepényi haematomával, Szívhangfigyelő szerint 147 a baba pulzusa.
Sorstársakat keresek, akik ugyanígy jártak, hogy kb csak azért tudják, hogy terhesek, mert a környezet néha megkérdezi, hogy mi a helyzet, pedig totál elfelejtik, mert nincs semmi jele.
Még nem feltétlen kell, hogy érezz mozgást. Én pont ennyi idős terhesen éreztem először (akkor is 1x aznap), mint te. Valaki korábban, valaki később.
A hasam nekem sem egyértelmű még, pedig tegnap töltöttem a 25. hetet.
Mivel nekem is mellső fali a méhlepény, számomra logikus is, hogy a baba befelé irányban helyezkedik el a lepényhez képest. 🙂
Jaj nyugodj már meg, ez teljesen normális, én is így voltam, és még 6 nőt fel tudok sorolni a környezetemből, aki ugyanígy volt.
Az internetnek meg - bármily meglepő is - nem kell mindent elhinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!