A lenti cikkről mi a véleményetek kismamák,11 sikertelen lombik után Pataki Zita erőt ad, sorstársának?
Ebben a hónapban lesz a 9. lombikunk. Én sosem híztam a hormonoktól, mert jobban odafigyeltem a kezelések alatti étkezésemre. Hogy injekciózni kell? A lombik ezzel jár. Nem ők az egyetlenek, akik ezt csinálják. Hogy belilul? Igen, előfordul, ha eret talál éppen az ember. Ez is vele jár... Nekem a legutóbbi stimulációm napi 6 injekcióval ment.
Összegyűjtöttem őket az év folyamán. Brutális mennyiségű... (3 inszeminációból, és 8 lombikból). Több, mint 1000 fecskendő, tű gyűlt össze, amit mind magamba böktem, és még nincs vége. Ennek a látványa azért tényleg döbbenetes. Majd ha véget értek a megpróbáltatásaink, lefotózom, hogy milyen áron jutottunk el a gyermekünkhöz, csak aztán viszem el megsemmisítettni.
Nagyon sajnálom Pataki Zitát, és mindenkit, akinek hasonló utat szabott ki a Sors, de az az igazság, hogy az Ő történetükben meddőség kezelés szempontjából nincs semmi különleges. Ezek a dolgok nap, mint nap megtörténnek egy meddőségi klinikán sajnos egyre több nővel. Van, akinek meghozza a várt babát, és van, akinek sajnos sohasem. És vannak olyanok, akik ott szembesülnek a lesújtó hírrel, hogy még lombikkal sincs esélyük terhességre... Ahány pár, annyiféle történet létezik. Mindegyikről lehetne filmet készíteni.
Pataki Zitának amúgy 9 lombikja volt, de nem baj.
( [link]
Nekem is túl sok volt valahogy az egész.
Azt meg egyáltalán nem értettem meg, hogy amikor az utolsó beültetése volt, elutaztak valahova.(ha jól emlékszem)
Nekem ismerősöm, amikor beültetésre utazott, abba a városba, ahol a másik lakásunk van, odaadtuk nekik a kulcsot is, hogy ne utazgasson, ne mászkáljon, feküdjön pár napot.
Ott sikeresen végződött a történet, persze, nem mondom, hogy csak ezért.
A lombik sajnos erről, ilyen tortúrákról szól.
Nekem is kék-zöld-fekete volt a hasam, amikor szúrkáltam magam ...
Sajnos nekem Pataki Z.nagyon maníros, és affektáló,mindig azt éreztem rajta, hogy tipikusan olyan ember, aki ha nincs probléma, akkor csinál magának.
Persze, ez csak az én benyomásom vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!