Ezek normálisak 18. héthez közeledve? Sorstársakat keresek.
17+6 vagyok.
A hasam még lapos, nem érzek magzatmozgást, nincsenek tüneteim a tompa hasi fájdalmat kivéve.
Nincs semmi rángás, buborék, pillangó.
Lapos a hasam, talán a kis háj van csak, ami eddig.
Egy dekát sem híztam, hétfőn voltam UH-n, minden rendben van, keresztbe fekszik a gyerek.
UH óta van ez a tompa hasfájás, védőnő szerint normális, amíg nem megy át görcsbe vagy elviselhetetlen fájdalomba.
Első baba, mellsőfali lepénnyel, lepényi haematomával, Szívhangfigyelő szerint 147 a baba pulzusa.
Sorstársakat keresek, akik ugyanígy jártak, hogy kb csak azért tudják, hogy terhesek, mert a környezet néha megkérdezi, hogy mi a helyzet, pedig totál elfelejtik, mert nincs semmi jele.
Rajtam sem vette észre olyan, aki nem tudott a terhességemről. 🙂
Nem is járok feszülős cuccban, de akkor is inkább hasra hízónak tűnnék, mint terhesnek. Alapvetően még a legkövérebb időszakomban is a fenekem, combom, vádlim volt mindig a legvaskosabb, homokóra alkat vagyok, ezzel a hassal épp arányosan telt lettem, ezért sem tűnik terhes hasnak.
Az első terhességem hamar látszódott, kb 25 kg fel is jött 😪 pedig mozogtam, nem ettem többet. Melsőfali volt a lepény kB 25 héten éreztem valamit. Bárhova mentem mindenki mondta ó mekkora vagy.. Egészséges lány lett.
Most a 2. gyerkőcöt várjuk, 20 hetes vagyok, semmi has, + 2 kg. Este már érzem őt, mikor nyugi van, vagy ha eszek egy kis csokit.
Normalis igen, meg nagyon pici. Magzatmozgast altalaban 20. het korul kezdenek erezni elso terhessegnel.
Hizni sem feltetlen kell , nagyon is jo, hogy odafigyelsz es nem hizlalod magad egy mazsasra mint egyesek.
Majdnem a vegeig dolgoztam , noverkent, emlekszem, a 25. het korul mentem kerni uj korhazi nadragot a ruhatarba, es meg akkor sem latszott egyaltalan, kerdezte is a ruhataros, hogy nem lesz az nagy ? Semmi nem latszott.
Nincs semmi gond.
Az első terhességemmel én is így voltam, 5 hónaposan azt sem tudtam, hogy forduljak, hogy látszódjon, van már egy kis pocakom. A babát is 18-19.Hét körül kezdtem érezni és nem rendszeresen.
Szerintem elso terhessegnel a legtobbunk igy van ezzel, tok normalis.
En se erzem meg 18 hetesen, a hasam ugyan nem lapos, de soha nem is volt az, terhesseg elott sem :D
Amugy rajtam se latszik meg. De kismamas csoportokbol ahogy nezem a legtobb elso babas anyuka igy van ezzel, szoval inkabb az a ritkabb, akinek mar ilyenkor kerek pocija van es erzi a babat mozogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!