Melyik módszerrel és mennyit sikerült fogynod, kenyeret és péksüteményeket teljesen elhagytad?
Dehogynem. Teszta ppita hajdina bulgur kuszkusz quinoa krumpli mind király szénhidrátforras
Nem kardoskodunk mellette. Csak kerdezted h elhagytuk e es mondtuk hogy nem
Szerintem senki nem mondta, hogy márpedig muszáj kenyeret enni. Azt kérdezted, hogy elhagytuk-e. A válasz, hogy nem, csak esetleg a minőségen és a mennyiségen változtattunk. De nem attól fogsz lefogyni, hogy elhagyod a kenyeret, hanem a tartós kalóriadeficittől.
Egyébként szvsz nem érdemes teljesen elvetni a gabonaféléket. Én például a zöldség - hús kombótól nem lakok jól, de kevés bulgurral, barnarizzsel kiegészítve egy teljes étkezés. Nekem az az alapelvem, hogy minden étkezésben legyen fehérjeforrás (hús, hal, tofu, tejtermék), lassan felszívódó szénhidrát (tk kenyér, zsemle, tortilla, édes cuccba zabpehely, zabkorpa, granola) és zöldség vagy gyümölcs. Mivel a zsírok tartalmazzák a legtöbb kalóriát, szerintem azzal lehet legjobban spórolni (pl. serpenyőben sütés helyett sütő, vagy air fryer, az olaj locsolása helyett olajspray, kenyeret kenni meg alacsony zsírtartalmú sajtkrém, tejföl és joghurt helyett skyr...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!