Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik módszerrel és mennyit...

Melyik módszerrel és mennyit sikerült fogynod, kenyeret és péksüteményeket teljesen elhagytad?

Figyelt kérdés
júl. 7. 13:31
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

39-40: Köszi a választ, gratulálok, ügyi vagy, hogy ennyit fogytál.

A kenyérről annyit, hogy nem mindenkinek jön be, így az elhagyása nem okoz gondot, és persze hasznos is.

júl. 8. 09:35
 42/53 anonim ***** válasza:

Szerintem (55 kg fogyás után) először olyan ételekre kellene koncentrálnod, amik egyszerűek, tudod, hogy pontosan miből van, és kb mekkora mennyiség!

Ha pl. étteremben eszed a te példádat, a csirkepöri nokedlival, nem tudhatod, hogy mennyi olajat tettek akár a csirke, akár a nokedli alá! Főleg a nokeldli csak úgy NYELI az olajat, nem is látszik rajta kívülről.

1 kanál olaj olyan 100 kCal. Lehet, hogy ebben az egy fogásban csak az olaj van 3-400 kCal... Szóval ez így nagyon veszélyes.

Ha eszel egy otthon készült sima párolt zöldséget, akkor majdnem mindegy, hogy az 200 vagy 300 gramm, mert van közte kb 40 kCal különbség... szóval, méga nem is kell grammra kimérni. Én azt csináltam, h 1 kg fagyasztott zöldséget beraktam a párolóba, majd szemre elosztottam 3 adagra, és kész.

Ugyanígy, lemértem a fej káposztát, 90 deka volt, legyalultam, csináltam belőle salátát, és azt mondtam, hogy ez 4 adag. Nem volt grammra ugyanannyi, de ez tényleg nem számít.

megvettem egy egész csirkemellet, 60 deka volt csontostul, kicsontoztam és négybe vágtam...

Szóval, érted a koncepciót.

Amikor a célsúlyodat eléred, akkor simán belefér mondjuk heti 1 étterem, gyorskaja, ilyesmi, de addig jobb odafigyelni, mert ha próbálkozol, és nem fogysz, vagy csak nagyonb lassan, az bizony sokak kedvét (az enyémet is!) elveszi, és hagyja az egész projektet a fenébe, egy újabb kudarccal bővítve a már meglévőket...

Sok sikert, 111-ről 100-ig fogyni egy kis odafigyeléssel, változtatással, új szokásokkal nem nehéz, és biztosan nagy sikerélmény lesz, amikor először mutat majd 2 számjegyet a mérleg!

júl. 8. 09:49
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Kalóriaszámolás és edzes. 36 kg

De, ki lehet számolni a csirkepörköltöt is nokedlivel. Csak nem az éttermit hanam a sajatot.

A mennyiségeken van a hangsuly ha fogyásról van szó. Minden lehet enni csak kevesebbet. Számolás nélkül is dog menni. Az a lényeg hogy tegyél meg mindent hogy az ételeid a lehető leglaktatóbbak legyenek

Itt olvasd el a kettes választ

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__124421..

És csak akkor egyél es annyit amennyit éhes vagy. Így ment le az első 8 kilóm. Tehát ha a csalad leult ebedelni de nem voltam ehes akkor en nem mentem. Lehet hogy csak 40 percre rá voltam éhes és akkor ettem. Legközelebb meg kevesebbet reggeliztem és egy idő után összehangolódott.

Tehát csakis a tested éhség jeleire hlgass. Viszint ez tenyleg csak akkor lesz deficit, ha az ételek a lehető legjobban lakatnak jól

júl. 8. 09:51
 44/53 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, csak a kérdést.

Nem vontam meg magamtól a pékárukat, eszek, csak ritkábban és kevesebbet. Régen nagy péksüti függő voltam. Értsd: 6 túrós táska egyszerre, 4 fahéjas csiga egyszerre, mindenhez kenyeret ettem, uzsira 3 szelet lekváros is legurult. Fel is híztam 130 kilóra.

Most már fél éve váltottam életmódot, csak reggelire és vacsira eszek, barna kenyeret és csak 1-1 szeletet. Számolom a kalóriákat, így egy fahéjas csiga bele is fér uzsonnára. Eddig 30 kiló ment le.

júl. 8. 10:07
 45/53 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, miért mondjátok a pékárukat, kenyereket. Amúgy sem érzem szükségét, hogy egyem, de kardoskodtok mellette. Mellesleg írtátok, hogy tele van haszontalan dolgokkal, akkor miért is enném? Tök felesleges. :D
júl. 8. 10:24
 46/53 anonim ***** válasza:
75%

#45 mert a szénhidrátra szükségünk van. Fogyás közben is. A gabonalisztben is van sok olyan tápanyag, amire szükségünk van a kognitív működéshez.

És mellekesen: finom. Ha minden finom dolgot megvonunk, amit addig szerettünk, a nagyfokú sóvárgás egy idő után legyőzhetetlen lesz és túlevéshez vezethet. Nem mindenkinél van így, de én nem kockáztatok :D

júl. 8. 10:30
 47/53 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, a lekváros, húsos stb. péksütiket én is szeretem, de a cél miatt le tudok mondani róluk. Szénhidrát a kenyérféléken kívül másban nincs? :o(
júl. 8. 11:25
 48/53 anonim ***** válasza:
50%

"Szénhidrát a kenyérféléken kívül másban nincs?"

Már hogyne lenne?

júl. 8. 11:25
 49/53 anonim ***** válasza:
De van. A zöldségekben és a gyümölcsökben is van.
júl. 8. 11:28
 50/53 anonim ***** válasza:
50%
Az élelmiszerek 99%-a tartalmaz szénhidrátot.
júl. 8. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!