Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik módszerrel és mennyit...

Melyik módszerrel és mennyit sikerült fogynod, kenyeret és péksüteményeket teljesen elhagytad?

Figyelt kérdés
júl. 7. 13:31
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
62%
Miért hagytam volna el a kenyeret vagy a péksüteményt? Mi köze ennek a kettőnek a fogyáshoz? Nem sokat tudsz a kalóriaszámolásról, igaz?
júl. 7. 13:32
 2/53 A kérdező kommentje:
Se időm, se türelmem, se mérlegem nincs grammra kimérni az alapanyagokat, hozatott kajánál nem is lehet tudni, miből mennyi van benne.
júl. 7. 13:35
 3/53 anonim ***** válasza:
83%
A "hozatott kajákon" mindig kell lenni tápanyag-táblázatnak és kalóriatartalomnak, de egyébként ha nem veszed a fáradságot az energiabeviteled menedzselésére (nagyjából fél perc ételenként), és ilyen szinten vagy tudásban táplálkozás terén, hogy a kenyér és a péksüti hízlal, akkor mi az elképzelés? Lehetnél igényesebb.
júl. 7. 13:53
 4/53 anonim ***** válasza:
100%

8 hónap alatt fogytam 15kg-ot. persze volt miből.

Tudatosság, önfegyelem a kulcs

júl. 7. 13:57
 5/53 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem fogsznmérni akkor kb lehetetlen küldetés minimális tudással.

Amúgy egyszeru: egyél kevesebbet.

Lehet pekárut is. Teljes kiorlesut hogy kevesebbol is jollakj es keveset. Reggeli nem 3 szele5 kenyer hanem csak 1 es egy orias adag zoldseg

júl. 7. 14:03
 6/53 A kérdező kommentje:

3: "A "hozatott kajákon" mindig kell lenni tápanyag-táblázatnak és kalóriatartalomnak" - Nálunk sajnos nincs ilyesmi, meg hát az, hogy 10 dkg akármi, az nem jelent semmit, lehet az víz meg liszt is érted. Neked mennyit sikerült fogynod eddig kalóriaszámlálással?

4: Egyetértek, szerintem is az önfegyelem fontos, én is csökkentettem a kaja mennyiségeket, és persze alig eszek kenyeret, péksütiket, cukros kajákat.

júl. 7. 14:09
 7/53 anonim ***** válasza:
70%

4 vagyok...

Az nagyon kevés... a fogyás nem egyenlő a kajával, ha csak erre fókuszálsz, egyáltalán nem biztos az eredmény

júl. 7. 14:16
 8/53 A kérdező kommentje:
7: Pedig ez az egyetlen út. :o(
júl. 7. 14:23
 9/53 anonim ***** válasza:
88%
Tehát nincs naponta pár perced beírni egy telefonos alkalmazásba beírni néhány számot?
júl. 7. 14:26
 10/53 A kérdező kommentje:
9: Ha csak ennyin múlna, de nem egy biztos pont az, hogy "1 adag krumplis tészta, 10 dkg". Mi van benne, mennyi a víz stb, érted...
júl. 7. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!