Melyik módszerrel és mennyit sikerült fogynod, kenyeret és péksüteményeket teljesen elhagytad?
8 hónap alatt fogytam 15kg-ot. persze volt miből.
Tudatosság, önfegyelem a kulcs
Ha nem fogsznmérni akkor kb lehetetlen küldetés minimális tudással.
Amúgy egyszeru: egyél kevesebbet.
Lehet pekárut is. Teljes kiorlesut hogy kevesebbol is jollakj es keveset. Reggeli nem 3 szele5 kenyer hanem csak 1 es egy orias adag zoldseg
3: "A "hozatott kajákon" mindig kell lenni tápanyag-táblázatnak és kalóriatartalomnak" - Nálunk sajnos nincs ilyesmi, meg hát az, hogy 10 dkg akármi, az nem jelent semmit, lehet az víz meg liszt is érted. Neked mennyit sikerült fogynod eddig kalóriaszámlálással?
4: Egyetértek, szerintem is az önfegyelem fontos, én is csökkentettem a kaja mennyiségeket, és persze alig eszek kenyeret, péksütiket, cukros kajákat.
4 vagyok...
Az nagyon kevés... a fogyás nem egyenlő a kajával, ha csak erre fókuszálsz, egyáltalán nem biztos az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!