Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik módszerrel és mennyit...

Melyik módszerrel és mennyit sikerült fogynod, kenyeret és péksüteményeket teljesen elhagytad?

Figyelt kérdés
júl. 7. 13:31
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
93%

Én csak úgy tudok fogyni, ha mozgok. Igyekszem minden nap 1 órát intenzíven szobabiciklizni, ezzel lement 10 kiló olyan fél év alatt, persze voltak kihagyások!

Próbáltam nem kevés ideig csak simán kalóriát számolni, de azzal sajnos nem mozdult a súlyom. Persze elképzelhető, hogy valamit rosszul számoltam, habár igyekeztem minél pontosabban vezetni.

Azt még hozzá kell tennem, hogy nem teljesen jó a pajzsmirigyem.

júl. 7. 15:33
 12/53 anonim ***** válasza:
91%
Kaloriaszamolas, geti 2 sulyzos edzes es 32 kg ment le
júl. 7. 15:35
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

55 kilót fogytam heti 5 edzés és kalóriaszámolás mellett.

Én elhagytam a kenyeret, péksütit, de csak azért, mert abban nem tudok magamnak határt parancsolni. Könnyebb úgy, hogy nem eszem, mert pl. ha 1 szelet kenyeret eszem, azzal én nem lakok jól, és csak vágyakozom (sokkal) többre. 15-20 deka kenyér kalóriájából (ami nekem elég lenne) meg sokkal több és értékesebb ételt tudok megenni...

Szóval, nem kell alapból kizárni a kenyeret, de van, akinek jobb úgy, ezt neked kell tudnod.

júl. 7. 17:11
 14/53 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, azzal csak jót teszek, ha elhagyom, szóval ez nem gond. A faterom ilyen kenyérmániás, szerinte kell kenyér, mert "anélkül nem laksz jól", de én annyira sosem szerettem a kenyeret, csak ahhoz eszem, amihez nagyon kell (pl. szalámi, virsli, főzelékek), de ahhoz is csak 1 vékony szeletet az íze miatt. Amúgy elvagyok nélküle.
júl. 7. 18:25
 15/53 anonim ***** válasza:
94%

"sosem szerettem a kenyeret, csak ahhoz eszem, amihez nagyon kell (pl. szalámi, virsli, főzelékek), de ahhoz is csak 1 vékony szeletet"

Akkor pont semmit nem befolyásol, hogy elhagyod-e azt az egy szelet vékony kenyeret, vagy sem. Nem azon a szeleten múlik a kalóriadeficited, úgyhogy ettől egy dekát nem fogsz fogyni.

júl. 7. 18:29
 16/53 anonim ***** válasza:
68%
Milyen módszerek? Milyen kenyér vagy péksüti? Mik ezek a baromságok? 2024-ben már egy óvodás is tudja, hogy normálisan és változatosan kell enni, figyelni kell a kalóriákra, sokat kell mozogni, aztán ennyi a képlet. A sok bullshittel csak magaddal szúrsz ki.
júl. 7. 18:32
 17/53 A kérdező kommentje:
15: Akkor jó, ha te mondod, biztos igazad van, rád hagyom.
júl. 7. 18:52
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte a szénhidrátcsökkentésre koncentráltam úgy általánosságban, jobban megválogattam mit eszem. Előtérbe került a sok-sok zöldség, húsok, tojás, sajtok, olajos magvak ( kis mennyiségben), háttérbe húztam a tésztákat, krumplit, pékárukat, rizst, cukros édessédeket, csipszeket stb stb.

Azzal hogy erre figyeltem, úgy alakult át az étrendem, hogy csökkent vele együtt a kalóriabevitelem is, és ez sokáig így elég is volt a fogyáshoz. Ami a legérdekesebb, az az, hogy megfigyeltem, sokkal kevésbé vagyok éhes, mióta így eszem, szóval elég rendesen hozzásegített a fogyáshoz, és már súlytartáshoz, hogy az étvágyam nem száll el annyira, és maga az éhségérzet is sokkal lassabban alakul ki, nem rohamszerűen, mint régen.

Nem mondtam le teljesen semmiről, eszem én pizzát, gyorskajákat is, mindent!!!! csak sokkal kevesebbet/ ritkábban fogyasztok bizonyos dolgokat, péksütit pl havi 1x, csokit csipszet is havi 1x, mekis kaját félévente egyszer,

kenyérből meg ch csökkentett változatot építettem az étrendbe, ami picit kevesebb kalória is egyébként, mint például az a sima kenyér amit a férjem eszik:), és nyilván a mennyiségére is figyelek.

Közben rendszeresen elkezdtem mozogni, nulláról heti 5x 2 óráig jutottam:)

Az utolsó kilóknál már jobban kellett figyelni a kalóriákra is.

júl. 7. 18:55
 19/53 anonim ***** válasza:
85%

"biztos igazad van, rád hagyom"

Szerinted azon az egy vékony szelet kenyeren, azon a 100-150 kalórián múlik majd a fogyásod? Szerinted a napi egy szelet kenyértől híztál meg?

Nyugodtan írhatod a frusztrált kommenteket, de nem velem szúrsz ki, hanem magaddal. Nem én vagyok túlsúlyos. Nem én vagyok teljesen vakon táplálkozás terén. Nem én vagyok lusta és igénytelen.

júl. 7. 19:00
 20/53 A kérdező kommentje:
A vékony szelet a mostani menetrend szerinti, amióta diétázom. A nagy szeleteket hagytam el, és ez bizony számít. Hihetetlen, mi?
júl. 7. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!