Nem akarok diétázni, tényleg muszáj?
16/L vagyok, 157-158 cm körül és 60-61 kiló körül
Nem akarok diétázni, szeretek kajálni és nem is tudnék nagyon diétázni, mivel gyakran megyünk vendéglőben meg anyum is elég jól főz, a sulibüféből is szeretek vásárolni, szal értitek
Van valami más megoldás ? A sporton kívül, mert azt elfogom kezdeni !
22:52- Tudtam, hogy valaki ezt is befogja írni. Figyelj, szívem: ez az élet. Mindenki vár valamire. Nem azért írtam ki a kérdést, mert a semmire vártam. De ha már önigazolással vádolsz akkor mit szólsz azokhoz, akik 175 centisen 48 kilósok és megkérdik "kövér vagyok szerintetek?"
És eféle kérdések napi 4-5x is felvannak téve, úgyhogy ha leakarsz vkit szólni akkor a rossz embernél teszed
16 évesen én is hasonló súlyban voltam és hasonló magas vagyok :) Sajnos igaz amit írnak saját bőrömön tapasztaltam. Akkor is éreztem, hogy kicsit fogyni kéne, de úgy voltam vele, hogy azért nem vészes. Most már visszasírom a 60 kilómat, amivel akkor sem voltam kibékülve. Én is nagyon szeretek enni, bár most már megválogatom, hogy mit, de sajnos alig használ a változás. Felfele rohannak a kilók lefele nehéz. Az nagyon jó ha sportolsz, nem csak fogyás miatt, hanem mert jó dolog.
Szerintem ne diétáz főleg ha nem is akarsz, mert úgy semmi értelme, mert csalni fogsz. Ezt is tapasztalatból mondom. Anyum mindig diétára fogott én meg zsebpénzből csaltam, mert akkoriban bármennyit ettem semmit se híztam mindig 60 voltam. Aztán egyszer csak és én se tudom pontosan mikor történt, de ez elmúlt. És iszonyú gyorsan elkezdtem hízni. És ami a legrosszabb, ha keményen diétázom azzal is csak súlymegtartást érek el fogyást alig-alig.
Nagyon jó hogy jól érzed magad a bőrödben, de ha picit figyelsz magadra, akkor életed végéig érezheted magad jól. Én sajnos nagyon utálok tükörrel találkozni, és igazából csak magamat okolhatom.
24/L
15:37- Ez nagyon őszinte volt és köszönöm. Egyébként azóta már én is átgondoltam a dolgot és arra következtetésre jutottam, hogy 1-2 hétig azért diétázhatnék és lássuk mi lesz belőle. 2 hétbe nem fogok belehalni, még lehet élvezni is fogom, hogy ledobok pár kilót, bár a kilók nem érdekelnek, inkább a tükör :-)
Neked is sok sikert kívánok, azért 24 évesen még nem vagy reménytelen szerintem, sőt, biztos vagyok benne, hogy nem.
Anyum már 45 múlt és jár heti 2x kondizni, de nem minden héten, és nincs több 152 centinél, mégsem kövér ! Pedig mindenből eszik, bár igaz, nagyon tud mértéket tartani(amit én nem örököltem), tehát hidd el, hogy sikerülhet Neked is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!