Nem akarok diétázni, tényleg muszáj?
16/L vagyok, 157-158 cm körül és 60-61 kiló körül
Nem akarok diétázni, szeretek kajálni és nem is tudnék nagyon diétázni, mivel gyakran megyünk vendéglőben meg anyum is elég jól főz, a sulibüféből is szeretek vásárolni, szal értitek
Van valami más megoldás ? A sporton kívül, mert azt elfogom kezdeni !
hehe.. éreztem, hogy ide is beír, máshol 175 cm-hez 55 kiló volt az utolsó, és egy 170cm-es 56 kg-s csajt oltott be, hogy alacsony és kövér. Érezd magad jó, Butcher jól mondja. Már úgyis mennek ki a divatból a csontik ;)
Én sem vagyok valami nagydarab, 172/56, de ez betegség miatt van, ma is annyit ettem, mint egy ló :D
Viszont cukrokat, csokikat egyáltalán nem eszem, meg ilyen chips-szerű vackokat, gyorskaját sem - nem azért, mert "hűdeegészséges" vagyok, naná, hogy néha lecsúszik egy jó adag rántott máj sok sült krumplival, vagy egy malomkeréknyi lángos, egyszerűen nem szeretem.
Élj úgy, ahogy akarsz, ahogy jólesik, mert csak egyszer teszed :)
Szivesen :)
Jó néha hallani olyan emberekről, pláne nőről, aki nem piszkafa akar lenni, hanem nő :) (NŐ: van melle, feneke, csípője. Szóval nem 10 éves kisfiú)
De vicces nézni, hogy irigykedik mindenki :)
Én nem irigykedem azért mert leirtam,hogy vissza fog ütni a féktelen zabálás..mivel én magamon tapasztaltam,hogy felszedni sokkal könyebb mint leadni,nem értem miért kéne irigykednem..és se én se a többiek nem akarnak piszkafa sovány nők lenni azért mert azt irták ésszel kell enni.
Én 168 cm vagyok a 60 kilóhoz,és egyáltalán nem zörögnek a cosntjaim,akkor még finoman fogalmaztam,szép kis hasat eresztettem a mellem és a fenekem mellé. Aközött,hogy valaki hájas meg kórosan sovány van egy "kis" átmenet,látom ezt van aki elfelejti..... ezt a mostani 5-10 kg feleslegeset sokkal könnyeb ledolgozni egészséges táplálkozással és mozgással,mint azt a 30-40 kilót ami majd 25 éves korára lesz a kérdezőnek..
Kérdzeő,téged sem értelek,feltettél egy kérdést,mindneki legjobb tudása szerint válaszolt rá,nem rosszindulatúan,azokat leszóltad akik szerint nincs rendjén hogyha féktelenül eszel ( benned is motoszkálhat a gondolat,ha kiirtad a kérdést) ,azt aki meg azon a véleményen volt hogy ezaz csináld igy tovább,nem vagy dagadt és nem is leszel az egekbe magasztaltad..ha te jól érzed igy magad,és ugygondolod helyes ez az éeltforma:
1.Nem krédezted volna ezt
2.ha önigazolásra vársz,hogy megnyugtasson valaki,nagyon jó kövérnek lenni,akkor szintén nem értem miért kérdezted meg.. ugy látszik csak az a vélemény tetszik amelyik arra sarkall h zabálj tovább.. ha igy nyugodt lelkiismerettel falsz,akkor tegyed..
miközben a többiek is segiteni akartak (pl jómagam),én a saját példámat irtam le és majd 25 éevsen nézni fogsz,hogy hoppá de iszonyú dagadt vagyok..
Hollandiában a nem kövér emberek bringával járnak, amúgy szokás reggelire rengeteget enni, ebéd szinte nulla, 14 körül kaja valami szendvics, palacsinta ilyesmi és este 18-19 közt van vacsi, később meg még nassolás (tea, keksz, gyümi, pudding, joghurt)....én is akkor voltam a legsoványabb, mikor ott éltem, pedig 3500-4000 kcal min. bement egy nap (édességek, kekszek is dögivel), de túrázás mellett a napi közlekedés is bringával volt vagy gyalog
a 70 % kaja a jó alak titka marhaság meg az ápdét majom találmánya, hogy a sok drága szarját el tudja adni...
a 70 % kaja a jó alak titka baromság
te biztos jobban tudod,mint gy dietetikus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!