30kg plusz van rajtam, elkezdtem diétázni, szeretnék tornázni is (a futás nem megy 104kg) valami nagyon jó zsírégető tornát ajánlanátok? Nem izmosodni akarok egyenlőre, hanem h olvadjon rólam a ZSÍR.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:21
1/4 anonim válasza:
kérd dietetikus segítségét ill. személyi edzőét, ez már nagyon nagy +tömeg ahhoz, hogy csak úgy belevágj....+ nem ártana egy háziorvosi kivizsgálás se ...sok sikert :)
2/4 A kérdező kommentje:
Már voltam dokinál, minden rendben van.
Igazából már elkezdtem, semmi drasztikus dolog, pl. reggeli joghurt korpvit keksszel vagy 2 tojás paradicsommal.ebéd amit főzök csak kistányérban, vacsi saláta, retek, joghurt, paradicsom, tojás ilyesmi.
Szülés után folyamatosan felszaladtak a kg-ok és nem akarnak lemenni.
Segítsetek, vmi jó kardiot úgy hallottam az a legjobb zsírégető torna, de ha tévednék írjatok légyszi, hogy mire tornázzam.
köszi
2010. ápr. 19. 19:05
3/4 anonim válasza:
Aerob a zsírégető nem a kardió. Elsősorban nem a kaják mennyiségén kellene szerintem változtatni, hanem a minőségén, aztán játszani a mennyiséggel. De ehhez tényleg keress fel inkább egy személyi edzőt konzultálásra, kb. 3000 pénz, sok okosságot tudna mondani.
4/4 anonim válasza:
Először Norbi duci tréning. Ha már fogytál és jól megy, akkor jöhet az ugribugri. Egyelőre ne csinálj mást, mert tönkremennek az izületeid.
Ami jó még, az úszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!