Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg súlyt felszedni, hogy az ne kerüljön sok pénzbe?
Tudom, hogy ilyen ételekkel mint a mekis kaja, pizza, fagyi stb. gyorsan lehet hízni, de fontos hogy ne kerüljön sokba, ezek pedig nagyon sokba kerülnek.
Max napi 1000 forint.
Húst/állati élelmiszer terméket nem fogyasztok pl. szalonna. De tejet igen.
Kenyér? Mennyi (üres) kenyeret kellene ennem naponta?
Bershka és Zara vacak poliészter ruhákat árul. Vegyél inkább borda takarós kínai ruhákat és minőségi ételeket.
A helytelen étkezés gyakran anyagcsere zavarokhoz és szervi problémákhoz vezet. Pl. cukorbetegség és nem alkoholos zsírmáj.
Elég lenne napi 500-as kalóriatöbblet, és mire jön a haspólós idő, nem fognak kilátszani a bordáid.
Igyál pl. gyümölcsleveket, amik tartalmaznak hozzáadott cukrot, nem telítenek, így könnyen be tudsz velük vinni plusz kalóriákat.
Én inkább azt gondolom, hogy totál anorexiás vagy és jön a mérlegelés. Inkább a pszichológust keresd fel az étkezési zavaroddal.
Étolaj gusztustalan, de a kenyérre olvasztott tábla csokoládé az nem?
500-as kalóriatöbblet, ahhoz hogy március közepére 4-5 kilót hízzak nem elegendő!
Annyira minimum szükségem van.
Amúgy totál nem értem miért lehetek ilyen sovány, a mai ételem (bár ez most nem volt olyan takarékos)
1 liter 2.8%-os tej + fél liter zabtej
1 nagy fehér baguette kb. 3-400gr, egy tonhalkonzerv olívaolajjal (az olaját is megettem, nem dobtam ki semmit)
1 tábla étcsoki, 3 ferrero rocher
2 narancs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!