Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg...

Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg súlyt felszedni, hogy az ne kerüljön sok pénzbe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyen ételekkel mint a mekis kaja, pizza, fagyi stb. gyorsan lehet hízni, de fontos hogy ne kerüljön sokba, ezek pedig nagyon sokba kerülnek.

Max napi 1000 forint.

Húst/állati élelmiszer terméket nem fogyasztok pl. szalonna. De tejet igen.

Kenyér? Mennyi (üres) kenyeret kellene ennem naponta?

febr. 17. 21:24
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

Bershka és Zara vacak poliészter ruhákat árul. Vegyél inkább borda takarós kínai ruhákat és minőségi ételeket.

A helytelen étkezés gyakran anyagcsere zavarokhoz és szervi problémákhoz vezet. Pl. cukorbetegség és nem alkoholos zsírmáj.

febr. 18. 21:46
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Elég lenne napi 500-as kalóriatöbblet, és mire jön a haspólós idő, nem fognak kilátszani a bordáid.

Igyál pl. gyümölcsleveket, amik tartalmaznak hozzáadott cukrot, nem telítenek, így könnyen be tudsz velük vinni plusz kalóriákat.

febr. 19. 01:22
 23/35 anonim ***** válasza:

Én inkább azt gondolom, hogy totál anorexiás vagy és jön a mérlegelés. Inkább a pszichológust keresd fel az étkezési zavaroddal.

Étolaj gusztustalan, de a kenyérre olvasztott tábla csokoládé az nem?

febr. 19. 05:36
 24/35 A kérdező kommentje:

500-as kalóriatöbblet, ahhoz hogy március közepére 4-5 kilót hízzak nem elegendő!

Annyira minimum szükségem van.

febr. 19. 19:53
 25/35 A kérdező kommentje:

Amúgy totál nem értem miért lehetek ilyen sovány, a mai ételem (bár ez most nem volt olyan takarékos)

1 liter 2.8%-os tej + fél liter zabtej

1 nagy fehér baguette kb. 3-400gr, egy tonhalkonzerv olívaolajjal (az olaját is megettem, nem dobtam ki semmit)

1 tábla étcsoki, 3 ferrero rocher

2 narancs

febr. 19. 19:56
 26/35 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy reggeli...
febr. 19. 20:17
 27/35 anonim ***** válasza:
De hogy tudsz meginni egy liter tejet? Másnak már menne a hasa tőle.
febr. 19. 20:34
 28/35 anonim ***** válasza:
Ennyi kaja mellett minden egészséges szervezettel rendelkező személy 45 kiló lenne.. 😅
febr. 19. 21:04
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem egyszerre iszom meg, hanem reggeltől estig, az 3x 1 bögre tej.
febr. 19. 21:04
 30/35 A kérdező kommentje:
Ha kiszámolom, akkor ez bőven 2000 kalória felett van!
febr. 19. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!