Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg...

Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg súlyt felszedni, hogy az ne kerüljön sok pénzbe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyen ételekkel mint a mekis kaja, pizza, fagyi stb. gyorsan lehet hízni, de fontos hogy ne kerüljön sokba, ezek pedig nagyon sokba kerülnek.

Max napi 1000 forint.

Húst/állati élelmiszer terméket nem fogyasztok pl. szalonna. De tejet igen.

Kenyér? Mennyi (üres) kenyeret kellene ennem naponta?

febr. 17. 21:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
53%
Kenyérfélék és egyéb peksutemenyek, tésztás etelek, rizs
febr. 17. 21:49
 2/35 anonim válasza:
100%

Miért vannak ilyen különleges igényeid? Kicsit írj már bővebben mindenről.

Pl. miért kell sürgősen hízni? Miért napi 1000 forintból(jó ezt lehet értem, de lehetetlen) és miért nem eszel húst?xd

febr. 17. 21:51
 3/35 A kérdező kommentje:

Mert csont és bőr vagyok, jön a tavasz, - kevesebb ruha, - és nem szeretnék szégyenkezni.

Kevés pénzből, mert spórolok. Élelmiszerre egyáltalán nem szeretek pénzt költeni.

febr. 17. 22:17
 4/35 anonim válasza:
75%
akkor mire szeretsz költeni?
febr. 17. 22:31
 5/35 anonim ***** válasza:
87%

Huhh, te elég beteg lehetsz... Péksütemények, tésztás ételek elég magas Kcal tartalmúak. Úgy kell számolni hogy kb 7700 kalória 1 kg zsír. De mondjuk alapból elhasználsz 1700-at naponta (ez csak példa, nyilván nem tudom az adataidat). Tehát 6000*4, azaz 24000 kalóriát kell összesen megenned pluszban a szükségleteden felül. 100 gramm kenyér kb 250 Kcal. Számold ki hogy mennyi idő alatt tudod ezt összehozni.

Viszont ez nagyon rossz út, azt gondolom sejted. Egészségesen kéne étkezned, ez még nagyon meg fogja bosszulni magát. Az ételre bizony kell költeni, ha egészséges szeretnél maradni. Illetve meg kéne tanulnod élvezni az evést. De elsősorban egy jó pszichológusra lenne szükséged szerintem.

febr. 17. 23:18
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy nem kerül pénzbe.
febr. 18. 07:15
 7/35 A kérdező kommentje:

#5 Köszönöm!

Ezek szerint 1 kg kenyér 2500 kcal- (Azt hittem sokkal több!)

25000 kalória 10kg kenyér. Ennyi pluszt kellene megennem ráadásul pluszba.. vagyis 5 napra napi 2 kg.. elég soknnk tűnik. Azért köszi!

febr. 18. 09:03
 8/35 anonim válasza:
100%
Tejszín, majonéz.
febr. 18. 09:28
 9/35 anonim ***** válasza:
45%

Ne akarj napi plusz 1000 kalorianal tobbet enni mert tonkreteszed az egeszseged. De inkabb max 500.

A kaloria a zsírokban van. Minel nagyobb valami zsirtartakma, annal tobb a kaloria. En az etolajat javaslom. Ha fozol magadnak akkor ne egy pici olajon piritsd meg a dolgokat hanem tegyel mondjuk 3 evokanallal.

Az olajos mag is nagyon kaloriadus de eleg draga. Viazont ott van pl a sok kamu nutella. Minden ami kenheo mogyoros krem. Pl az aldis nutoka most csak 2000 ft kiloja. Veszel egy olyat. Ha azt a szokasos kajaidon felul megeszed, az 400 gr tehat kb 2000 kaloria.

Ennél olcsóbb a napraforgomag. Az is 600 kcal korul van 100 grammonkent.

febr. 18. 09:59
 10/35 anonim ***** válasza:
67%

töpörtyű kenyérrel lefekvés előtt

sütemények, sok sok szénhidrát

febr. 18. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!