Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg...

Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg súlyt felszedni, hogy az ne kerüljön sok pénzbe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyen ételekkel mint a mekis kaja, pizza, fagyi stb. gyorsan lehet hízni, de fontos hogy ne kerüljön sokba, ezek pedig nagyon sokba kerülnek.

Max napi 1000 forint.

Húst/állati élelmiszer terméket nem fogyasztok pl. szalonna. De tejet igen.

Kenyér? Mennyi (üres) kenyeret kellene ennem naponta?

febr. 17. 21:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%
Igyál étolajat. Sokkal több kalória van benne, mint bármelyik CH forrásban.
febr. 18. 12:01
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Komoly válaszok...igyál étolajat🫣
febr. 18. 12:07
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Olyan komoly válaszok, mint amilyen komoly a kérdés.
febr. 18. 12:43
 14/35 A kérdező kommentje:

Étolajat nincs és nem is lesz gusztusom inni. Ha jól tudom így ivásra meg is hajt... Azért köszönöm a tippet! :D

A kenyérre kent csokit csinálom most is, csak nem nutokával/nutellával hanem táblás csoki kockáit olvasztom a kenyér szeletekre.

Az olajos magok jó tipp, csak szintén nagyon drága. Például dió/mogyoró 4-500ft/10dkg ami a tábla csoki ára. Akkor inkább a csoki.

febr. 18. 16:43
 15/35 anonim ***** válasza:

Esetleg még kókuszzsírt kenhetsz a kenyérre.

De amúgy nagyon gusztustalan ez az egész.... Egyél normálisan és úgy szerezz rendes súlyt. Ez undorító és durván egészségtelen. Vagy neked az egészséged semmit nem számít?

febr. 18. 17:47
 16/35 A kérdező kommentje:
Egészséges étrenddel nem tudok ennyi plusz kalóriát bevinni, úgy hogy ne legyen több, mint napi 2000 forint. De szerintem a 3-4000 forint is erősen alábecsült összeg.
febr. 18. 17:51
 17/35 anonim ***** válasza:
Inkább olajos magvakat egyél, az nem b.ssza fel a cukrodat úgy, mint a csokis kenyér.
febr. 18. 18:08
 18/35 anonim ***** válasza:

Sokat számít a genetika. Ha fiatal vagy, nem biztos, hogy híznál, ha ilyen kajákat ennél és nem is egészséges.

En szeretem a hasam, foleg az édességeket és 30 éves koromig max. 48 kg voltam, vékony a csontozatom is, bár én szerettem, hogy vékony vagyok, nem akartam soha hízni.

Most már idosebb vagyok és korral jottek a kilok is sajnos.

febr. 18. 18:31
 19/35 anonim ***** válasza:
52%
Minek akarsz hízni tul.képpen? Minden egyes plusz kiló rajtad egy szög a koporsódon, csak szólok.
febr. 18. 19:57
 20/35 A kérdező kommentje:

Azért mert a bershka zara xs ruhái is nagyok rám.

Kiállnak a bordáim, jön a tavasz és ez nekem iszonyú kellemetlen!

febr. 18. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!