Hogy tudnék gyorsan 4-5 kg súlyt felszedni, hogy az ne kerüljön sok pénzbe?
Tudom, hogy ilyen ételekkel mint a mekis kaja, pizza, fagyi stb. gyorsan lehet hízni, de fontos hogy ne kerüljön sokba, ezek pedig nagyon sokba kerülnek.
Max napi 1000 forint.
Húst/állati élelmiszer terméket nem fogyasztok pl. szalonna. De tejet igen.
Kenyér? Mennyi (üres) kenyeret kellene ennem naponta?
Étolajat nincs és nem is lesz gusztusom inni. Ha jól tudom így ivásra meg is hajt... Azért köszönöm a tippet! :D
A kenyérre kent csokit csinálom most is, csak nem nutokával/nutellával hanem táblás csoki kockáit olvasztom a kenyér szeletekre.
Az olajos magok jó tipp, csak szintén nagyon drága. Például dió/mogyoró 4-500ft/10dkg ami a tábla csoki ára. Akkor inkább a csoki.
Esetleg még kókuszzsírt kenhetsz a kenyérre.
De amúgy nagyon gusztustalan ez az egész.... Egyél normálisan és úgy szerezz rendes súlyt. Ez undorító és durván egészségtelen. Vagy neked az egészséged semmit nem számít?
Sokat számít a genetika. Ha fiatal vagy, nem biztos, hogy híznál, ha ilyen kajákat ennél és nem is egészséges.
En szeretem a hasam, foleg az édességeket és 30 éves koromig max. 48 kg voltam, vékony a csontozatom is, bár én szerettem, hogy vékony vagyok, nem akartam soha hízni.
Most már idosebb vagyok és korral jottek a kilok is sajnos.
Azért mert a bershka zara xs ruhái is nagyok rám.
Kiállnak a bordáim, jön a tavasz és ez nekem iszonyú kellemetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!