125kgról 80kgra sikerülhet ?
19
Azt vágod hogy a hús és az izom ugyanaz? :) Ilyen nincs hogy valaki elhúsosodik, bár végülis használható lehetne az izmosodás helyett. :)
Az a helyzet 21-es, hogy én vagyok a 19-es, és egyálltalán nem mondanám magam izmosnak.
A háj, és a zsír nagy részét viszont leadtam, de nem lettem sovány, sőt még vékony sem.
Ellhúsosodtam. Ezt a szót még kevesen ismerik.
Pár éve került be a magyar szavak
kéziszótárába.
Ezt azokra mondják, akik nem kifejezetten izmosak, de nemis zsíros kövérek.
Van már társkereső oldal, aki alkalmazza is ha jellemezni kell magad.
Ki kell választani a rád jellemzőt.
Vékony, átlagos, HÚSOS, telt, molett, kövér.
Ezek közül lehet választani.
19#
A húsos az kb dundit jelent.
Viszont az izom meg hús, nem?
Én sem érzem magam izmosnak, pedig van izmom jócskán.
"Én sem érzem magam izmosnak, pedig van izmom jócskán"
Lehet, hogy mégsincs. Linkelj képet a fizikumodról, és mondunk objektív véleményt.
Nem is azt mondtam, hogy szuperizmos vagyok.
Plusz nem testépítő edzésekre járok, hanem speedflex, body sculpt, ahol van súly, ezek sok ismétlésesek.
Ezen kívül úszom, és bicajozok is. Az átlag táv 70-80 km, de 130-160 is simán megy.
Uk 8-10es ruhát hordok, ez S-es méret, a mérleg meg 60 kilót mutat.
Amúgy, nem (csak) én mondom, konkrétan az edző mondta, hogy “a lot of it will be muscle”, mikor kipróbáltuk az okosmérleget, csak nem akart működni, csak súlyt mutatott.
Nyilván nem úgy nézek ki, mint egy testépítő, de nem keveset sportolok, csak van némi izmom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!