125kgról 80kgra sikerülhet ?
ha 100 alá bemész már az is siker.
Mindig kissebb lépéseket érdemes megcélozni, ugy előbb jönnek a sikerélmények.
Inkabb legyen 100 kilo május végéig. Utána 90 kiló szeptemberre. Majd 80 kiló decemberig.
Hajrá
Nem lehetetlen.
Volt kolleganőm 136-ról ment le 94-re 1 év alatt.
Azt javaslom indulj el ezen a változtatni akarás úton.
Ne méregesd állandóan magad, elég havi 1 alkalom.
Étrend változtatás és testmozgás. No és hatalmas lelki erő, kitartás.
Ne akard mindenáron novemberig elérni, hiszen figyelembe kell venni azt is, hogy a tested hogyan viseli a változtatásokat, folyamatokat.
Az említett kolegina biza nem egyszer volt rosszúl a hirtelen fogyástól vagy adott esetekben az étrend változtatásoktól, olykor pedig alig tudott mozogni az izomláztól.
Ugyan nem a szívem csücske volt az illető a nem éppen emberséges dolgai miatt, ám a kitartása előtt emelem kalapom mai napig. Tiszteletreméltó!
Még most is megkönnyezem, mert végig kísértük külső szemlélőként, hogy min ment keresztül.
S emlékszem a mosolyára, amikor egyre többet dobott le magáról. Mesélte mindig a nagyobb eredményeket s persze azt is amikor mérleg alapján semmi változás nem volt.
Az azért volt, mert a zsírból fogyott viszont izomzatban erősödött.
Azt pedig tudni kell:
1kg zsír és 1kg izom ugyan súlyra egyeznek, de térfogatban a zsír az több.
Ezért volt az, hogy fogyott, de a mérleg szerint nem.
S ott az én példám is:
Munkahelyre mentem, üzemorvos is látott kezdéskor ugye, rá egy évvel ismét menni kellett hozzá.
Nem hitte el, hogy +10kg van rajtam,merthogy ugyanúgy nézek ki. 3 mérlegre is ráállított és csodálkozott.
Abban az 1 évben ismét elkezdtem bicózni, szedtem fel izomtömeget.
52kg-ról 62-lettem s tartom azóta is ugyanazzal az alkattal.
Miért pont november a célod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!