Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1200-1400kaloriat eszem,...

1200-1400kaloriat eszem, sulyzozok ,mégsem fogyok mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
kreatint iszom edzes napokon,leginkabb popsi fokuszu edzest csinalok ,mégis többet mutat a mérleg :( erdemed lenne elobb kardioval es keves kajaval lefogyni a celomig (-5,-6kg) majd utana jo sok feherje+keratinnal sulyzozni?
2023. szept. 22. 11:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sajnos én muszáj vagyok a mérleget nézni, van a hátammögött egy 40kilos fogyas a hasamrol lemutettem a bort de sajnos hatamon,combomon,karomon még sok maradt ezért jobban szeretem a merleget nezni
2023. szept. 22. 13:02
 12/23 anonim válasza:
100%

Azt értem, de én a kalóriáról beszélek. Nem szabad ilyen kevés kalóriát bevinned úgy, hogy edzel.

Olvasd el még egyszer amit írtam.

10-es vagyok

2023. szept. 22. 14:32
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

Raktározó üzemmód nem létezik, 2023ban felejtsük már el ezt :D Amúgy se tudjuk a kérdező hány kiló és hány centi, lehet neki jó az 1200 kcal. Főleg ehhez a kis fogyáshoz, amit el akar érni.

Ha kell valami indító, akkor csinálhatsz egy ilyen egy hetes gyors diétát, amitől ugyan főleg víz megy le, de legalább motiválni fog. De egy hétnél tovább ne csináld. Pl káposztaleves diéta, krumpli diéta (csak olajmentes és sómentes krumpli + zöldségek kivéve hüvelyesek), esetleg nyers vegán diéta (kevés magvakkal). Ez lehet ad némi löketet neked. Aztán folytathatod az 1200at és a sportot.

2023. szept. 22. 14:43
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

1200 kalória :D az lószr egy felnőtt embernek.

Súlyzós edzéssel pedig nem fogsz fogyni, ahhoz kardio kell.

2023. szept. 22. 15:40
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Kérdés: ezentúl mindig gyerekadagokat eszel majd életed végéig? Mert most majdnem éhezteted magad.
2023. szept. 22. 15:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha edzel, a szervezeted több vízet és szénhidrátot köt meg, ezért vetted észre a súlygyarapodást. Ne aggódj, ez hamar beáll egy szintre. Meg ilyen fél kilókon stresszelni hülyeség, meg a mérlegre is ráfüggni. A tükröt vedd alapul, hogy mit mutat.
2023. szept. 22. 15:42
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

3 het utan kerdezd meg ugyanezt. Az idiota etrendkieveszitok amiket szedsz azok is okoznak vizvisszatartast. Maskor ilyenkor csak a viz ment le az elejen gyorsan.

Illetve az izmok epulnek, veszik fel az energiat, szenhidratot az is okozhatja hogy nem mutat kevesebbet a merleg.

De legfokepp hogy csak 1 hete csinalod. Az semmi

2023. szept. 22. 16:38
 18/23 anonim válasza:
60%

De könyörgöm, miből építsen izmot ha semmit nem eszik????

Először az izomból fogsz fogyni. Csak szólok.

Mondjátok már meg mire jó ez???

2023. szept. 22. 16:44
 19/23 A kérdező kommentje:
kár volt kérdezni,most mégjobban nem tudom mit csinaljak
2023. szept. 22. 17:46
 20/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom honnan szedted ezt az 1200-1400 kalóriát de ez lassú éhhalál , kínzás.

Egyébként pedig vagy rövid ideje csinálod és türelmetlen vagy, vagy alapból nem is nagyon van már miből fogyni, és irreális elvárásaid, céljaid vannak a súlyodat tekintve. Minél kisebb súlyhoz ragaszkodsz betegesen, annál inkább át kellene hozzá fordítani az élhető étkezést koplalásba. Én a helyedben nem erőltetném ha több hónap alatt sincs már fogyás, főleg ilyen koplalás mellett. Egész életedben ennyi ételen akarsz éhezni és szenvedni csak hogy x kg legyél? Minek? Semmi értelme.

2023. szept. 22. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!