Gond ha nem csinálok húzódzkodást?
Figyelt kérdés
Regóta a tervem része, de már kezdem unni, nem szeretni, nyűggel állok neki. Döntött törzsű evezés, felhúzás, fűrészelés ugyan úgy a tervem része maradna.2022. szept. 16. 15:48
1/8 anonim válasza:
Nincs kötelező gyakorlat, így a húzódzkodás sem az. Ha te nem húzódzkodsz, akkor nem húzódzkodsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Aha de inkább úgy értettem, hogy a hátam fejlettségére ez gondolom azért nincs akkora hatással!?
2022. szept. 16. 16:05
4/8 anonim válasza:
Gondolom egy naturál, sima mezei gyúrós tag vagy, nem erőemelő versenyző, ezért nincs olyan, hogy "kötelező gyakorlat", tehát nem kell húzódzkodást csinálni. Nagyon fontos tényezői az edzésnek a kedv, és a személyes preferencia, szóval ha neked eleve egy nyűg hózódzkodni, akkor az a gyakorlat veszett fejsze.
5/8 anonim válasza:
"hátam fejlettségére ez gondolom azért nincs akkora hatással!?"
Nincs, ha más gyakorlatok által a hátad megkapja a fejlődéshez szükséges intenzitást és volument.
6/8 anonim válasza:
A huzódzkodás is egy a remek hatgyakorlatok közül.Mindet ugysem tudod csinalni.Tehat igyis-ugyis kihagysz egy párat.
Csinalsz mást helyette.
7/8 anonim válasza:
Nincsenek kötelező gyakorlatok. Ha nem húzodzkodsz, akkor nem. Nem dől össze a világ, vannak helyette alternatívák.
Én például nem guggolok rúddal (mobilitásbeli problémák), mégis jól megvagyok nélküle és fejlődök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!