Ha alsófogással csinálom a húzódzkodást(chin up) akkor is megdolgoztatom vele a hátizmomat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 09:03
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy a széles hátizomra gondolsz-e. Ha igen, akkor a válasz, hogy: abban a síkban dolgozik leginkább amibe a chinup pozícionálja. Ezt felső fogással is meg tudod csinálni, de akkor fókuszálni kell arra, hogy ne oldalirányban mozogjon a könyököd, hanem relatíve szűkebb legyen a fogás, elől legyen könyök és onnan húzd hátrafelé (ez oldalról olyan mintha a könyököd és félkörívet írna le a mozgás során).
4/7 anonim válasza:
Ha jól csinálod, akkor igen.
Ha nem, akkor csak alkar, meg egy kicsit bicepsz
5/7 anonim válasza:
Miért lett mára divat, hogy a gyakorlat neve után, oda írja valaki angolul is a nevét? Már több helyen láttam? Értjük, mi az a húzódzkodás alsó fogással. Csak kérdezem, mert tényleg érdekel.
Kérdésedre a válasz, igen, megdolgoztatja a hátizmot.
6/7 anonim válasza:
Én örülök, ha odaírja valaki, mert a témában angolul olvasok meg nézek videókat, szóval sok esetben nem tudom a gyakorlatok magyar elnevezését.
7/7 anonim válasza:
Úgy se fogod magad sose felhúzni csak bicepszből és alkarból, szóval lehetetlen hogy ne dolgozzon a hát(anatómia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!