Van bárki, aki végig tudta csinálni a fegyencedzést és tényleg egy kézzel nyomja a sok fekvőtámaszt, egy lábon csinálja a sok guggolást, egy kézzel sok húzódzkodást csinál, stb.?
Szerintem értelmes ember nem edz így.
Egykezes fekvő: senki nem tudja szabályosan megcsinálni, túlódzkodás jobb.
Egylábas guggolás: edzés nélkül is megy a többségnek, legfeljebb mobilitás hiány van, kb. olyan mintha saját testsúlyoddal guggolnál. Nehéz fejlődni vele, esetleg plusz súllyal.
Egykezes húzódzkodás: ebben nem vagyok jó, amikor próbáltam meg tudtam csinálni szabályosan de az én erőszintemen rohadtul terheli az ízületeimet és nem is cél. Elég kevés ember lehet aki edzés szinten csinálja. Akkor már inkább sima húzódzkodás plusz súllyal.
Neten volt anno egy egész komoly közössége ennek, rengetegen vezettek blogot és igen sokaknak ment az egykezes fekvő, egylábas guggolás, egykezes húzódzkodás. Nem lehetetlen de krva nagy türelem kell ezekhez. Akár évek is.
Egykezes fekvőt meg tényleg nem lehet szabályosan csinálni és azt is megkérdőjelezem hogy a könyvben leírt egykezes kézenállásban végzett fekvőtámasz megcsinálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!