Elkezdtem sajjattestsúlyos edzést csinálni, és gyengülök. Mit tegyek? 16/F
Az edzést úgy csinálom, hogy hétfő-szerda-péntek fekvőtámasz.
kedd-csütörtök-szombat húzóckodás.
A fekvőtámaszt úgy kezdtem, hogy 64-et, 4×4 emelt lábas fekvő, 4×4 gyémánt fekvő 4×4 seiken fekvő, és 4×4 széles fekvő. Aztán így a hetek alatt az ismétlés számot növelve 10re eljutottam 160-ra. A húzóckodást 40-nel kezdtem, kettesével, kivelé, illetve magam felé markolt rúddal, abból jelenleg 70-nél járok.
Az étrendem abból áll, hogy reffel 8-9 közt négy tojásos rántotta kenyér nélkül, ebédre nagyon keveset eszek, vacsorára pedig protein shake.
A problemám az lenne hogy ma reggel megpróvaltam hogy menyi fekvő megy, azt hittem hogy siman megy 30, aztán 13-nál meg kifulladtam.
A kérdesem az lenne hogy mit nem csináltam jól, és min javítsak?
Meg mit lehet enni edzés előtt ami felpörget?
Az a baj h nem eszel ch-t ugy ne csodalkozz ha nem megy mivel ez biztosit energiat a testnek. Johettek nekem low carb keto es tarsai en akkor is a szenhidrat-feherje parositasra eskuszom.
Reggel egyebkent valaki gyengebb,valakinek meg akkor meg a legjobban szoval egyen fuggo
"Az étrendem abból áll, hogy reffel 8-9 közt négy tojásos rántotta kenyér nélkül, ebédre nagyon keveset eszek, vacsorára pedig protein shake."
Ez aztán étrend, egy 50 kilós lány többet eszik. :D Ne csodálkozz, hogy nem fejlődsz.
Napi 100 fekvő 100 guggolas 100 hasazas, mellé wudang kung Fu mehet !!!
Este nyers tojás 4-5 mint Rocky csinálta.
Fél év és bivaly leszel !!!!
Megcsinalsz 4 fajta fekvobol 4x10-et, es nem megy csak 13 egyszerre sima fekvobol?
Hagyj ki szerintem most par napot, szerintem keves volt a kaja meg a pihi a regeneralodashoz. Gondold at az etrendedet, tobbet kene enni, aztan kezd el ujra.
Edzéssel semmi gond. Lesznek akik azt mondják hogy fekvőtámasz és húzódzkodás nem ére semmit ne törődj velük.
Étrendednek viszont drasztikus változásokon kéne átesnie hogy rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!