Újra elkezdtem edzeni, de valamit elronthattam?
A napi kalória illetve tápanyagbevitel mértéke emberenként eltérő. Az egy megközelítő becslés, hogy mennyit "kell" bevinni, illetve mikor. Az egész nap folyamán folyamatosan érdemes bevinni a napi bevielt, amely mennyiségét a tapasztalat vezesse.
Valószínű, hogy lasabban tömegeltél ennyivel. Viszont az nem eldönthető, hogy ez pozitív avagy negatív hatással bírt. Értsd ezalatt a zsírosodás mértékét. Én a tömegelés során nagyon apró lépésekben haladok. Elkezdem fokozatosan emelni a bevitelt és várom a változást mind erőben mind kinézetben. Addig növelem amíg a növekedés el nem indul. Viszont ez a fokozatos növelés nem napról napra történik, hanem hétről hétre inkább, mert egyik napról a másikra vajmi csekély változás figyelhető meg.
Értsd, ha belököd a napi kalória beviteled dupláját.. az sem fog másnapra változást hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!