Elkezdtem sajjattestsúlyos edzést csinálni, és gyengülök. Mit tegyek? 16/F
Az edzést úgy csinálom, hogy hétfő-szerda-péntek fekvőtámasz.
kedd-csütörtök-szombat húzóckodás.
A fekvőtámaszt úgy kezdtem, hogy 64-et, 4×4 emelt lábas fekvő, 4×4 gyémánt fekvő 4×4 seiken fekvő, és 4×4 széles fekvő. Aztán így a hetek alatt az ismétlés számot növelve 10re eljutottam 160-ra. A húzóckodást 40-nel kezdtem, kettesével, kivelé, illetve magam felé markolt rúddal, abból jelenleg 70-nél járok.
Az étrendem abból áll, hogy reffel 8-9 közt négy tojásos rántotta kenyér nélkül, ebédre nagyon keveset eszek, vacsorára pedig protein shake.
A problemám az lenne hogy ma reggel megpróvaltam hogy menyi fekvő megy, azt hittem hogy siman megy 30, aztán 13-nál meg kifulladtam.
A kérdesem az lenne hogy mit nem csináltam jól, és min javítsak?
Meg mit lehet enni edzés előtt ami felpörget?
Pálinkázol te rendesen???
Viccen kívül, a hároméves fiam többet eszik, meg mellé megenne téged is.
Én se vagyok egy Frank Medrano, de:
1. egyél többet (a shake-et meg ne kaja HELYETT igyad)
2. csinálj fekvőtámaszt és húzódzkodást hétfőn-szerdán-pénteken, a többi napokon meg legyen guggolás, lábemelés stb., bármi csak kar és hát ne kelljen hozzá nagyon mert azoknak az izmoknak is kell regenerálódniuk
Nincs pihenő nap... Minden nap a kezedet edzed, inkább próbáld meg úgy hogy
hétfő-Kar és felsőtest
Kedd-Has
Szerda-Láb
csütörtök-pihi
Péntek-kar és felsőtest
Szombat-pihi
Vasárnap-pihi
Az izmaid nem tudják kipihenni az edzést így nem fogsz fejlődni, max az ismétlész szám fog nőni egy bizonyos idő után, de ez így nem éri meg
psss... ja és minden 2. héten váltosztass az edzéseden valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!