Otthoni edzés tervnek megfelelő?
Figyelt kérdés
2 hónapja csinálom ezt a teljes test edzést már kezdem látni a változást a testemen. De nem vagyok biztos, hogy tökéletes a terv. 178cm 61 kg
Edzésterv: 2 naponta edzek
Sima Fekőtámasz 3x15
Széles fekvőtámasz 3x15
Gyémánt fekvőtámasz 3x7
Tarogatas 4x12 5kg súllyal
Huzodzkodas 4x maximum
Labemeles 4x maximum
Oldalemeles 4x10 3kg-al
Koncentrált bicepsz 4x10 5kg-al
Pihenőnap guggolok
2019. júl. 24. 13:35
1/4 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__999..
Mar egyszer feltetted a kerdest. Ez csak felsőtest edzes meg mindig. Az, hogy pihenönapon guggolsz nem valami sokat mond. Találsz ettol jobb edzestervet is magadnak TELJES TESTRE!
2/4 anonim válasza:
Nagyon jó. Még egy 20 év és egész jó lesz a forma
3/4 anonim válasza:
Súlyzós edzéssel is nehéz elérni egy látványosabb formát. Az ilyen bohóckodással szinte lehetetlen...(tapasztalat) Én is azt hittem ha majd fekvőzgetek stb akkor idővel látványos lesz. Elkezdtem normálisan súlyokkal edzeni és egyből látványosabb volt a fejlődés. 5 kilós tárogatás, 3 kilós oldalemelés, 5 kilós bicepsz viccnek is rossz...:D A csajok is többel csinálják. Nem akarlak baszogatni, de ha egyszer lusta vagy lemenni edzőterembe akkor legalább otthonra szerezz be pár eszközt amivel már normálisan lehet edzeni. Ugyebár szarból várat építeni nem lehet...
4/4 anonim válasza:
En 1hét alatt fogytam 3kg ot es semmit nem edzettem csak meloba jarok az jó? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!