Alacsony típus vagyok 169cm,19 éves fiú. Edzés mellett, megfelelő étrendel, és táplálékkiegészítővel, látszana hogy kondizok? Nem vagyok túl alacsony hozzá? Maxum hanyas lehetne a karom átmérője?
a 170 centi testépítésben nem rossz magasság. Még 163 se lásd Lee Priest. Persze nem azt jelenti hogy aki magasabb rosszabb mert 180 centi mr olympiak is vannak.
Alacsonyan hamarabb látszodik ha edzel mert kisebb testre hamarabb látszódik a 5-10kg izom logikus.
Ha jól csinálod és jó genetika akkor 42-43 neked is lehet de ez nem kis szint naturálba 10+év és legokosabb edzés hatalmas étrendel és nem annyira szálkásan de nem is zsírosan hanem Leanbulk szinten.
a karod és egyébb testrészed átmérőjét felesleges mérni mérheted de a magasság mindig is tényező egy alacsonyabb ember 41.5 es karral is nézhet ki mint ha 45ös lenne vagy 35 ös 40esnek illuzió végett.
Kezd el ha akarod rossz úgy se sűl ki belőle rossz csak akkor van ha nem kezded el mert akkor semmit se tettél érte. Szerintem mindent leírtam.
Egyébként 65 kiló vagyok.
57 kilóbol jöttem fel 65-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!