Szerintetek alacsony testzsír mellett hány kilótól mondhatni valakiről, hogy izmos?
184 centi vagyok, 80kiló, de soványnak látom magam, világ életemben az voltam, rengeteget csesztettek vele, lehetséges hogy ezért van ez? Már nem mondják rám annyit, de még mindig inkább a magas,vékony felé hajazok azt hiszem. Egy időben versenyszerűen úsztam, most konditerembe járok, második alkalommal kezdem el, kíváncsi vagyok mit tudok kihozni a testemből. (első alkalom sok embertől érkező morális porrázúzással ért véget,mondhatni)
Kb 1-2 éven belül szerintetek jó kaja mellett milyen eredményre lehet számítani? Tovább szeretném csinálni, csak az első 1-2 év azért mérvadó lehet, ott fejlődök legtöbbet. köszönöm!
Szerintem férfiként ha már több vagy kilóban, mint a testmagasságod -100, ott már jól észrevehető, hogy valaki izmos. (Ha izmos, edző emberről beszélünk. Aki edzés nélkül kicsivel több mint a testmagassága -100 (férfi), az általában húsos/mackós.)
Tudom ez nem pontos, vagy tudományos, de kb. igaz azt vettem észre. Ez határ alatt inkább sportosnak, szálkásnak, edzettnek lehet mondani általában az edző embereket, felette már inkább izmosnak.
Jarj te is mma-ra vagy bjj-re. Ok tenyleg izmosak.
Nem kg kell tobb neked,hanem izom.
ha tényleg szálkás vagy,akkor magasság mínusz 100 körül,tehát 84-86 kiló környéke.
viszont az arányok inkább számítanak optikailag,mert írtad hogy úszó voltál.
nekik általában elég fejletlen a masszívabb,férfiasabb megjelenéshez szükséges csuklyás és nyak izmaik.
ezért sokuk úgy néz ki a széles vállaikkal csuklya nélkül,mintha vállfa lenne a pólójukban.
míg egy jól felépített csuklyával és az átlagtól vastagabb nyakkal 5-8 kilóval is többnek tudsz tűnni és jóval masszívabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!