Napi 2 kg csirkemellet és mellé jázmin rizst eszem salátával+ még amit a párom készít napi szinten. Mégsem sikerül hízni, mi a gond?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 20:55
1/21 A kérdező kommentje:
Heti 3-4 alkalommal edzek és egy edzés során 400-520 kalóriát szoktam égetni egy óra alatt. Keveset alszom de próbálok az étkezésre nagy hangsúlyt fordítani de nem tudok hízni. Szoktam külön táplálék kiegészítőt is fogyasztani. De nem szoktam napi szinten számolni a kalória bevitelt. Köszönöm a segítséget
2022. júl. 5. 20:57
3/21 anonim válasza:
Mégis minek eszel két kiló csirkét naponta te szerencsétlen? XD
4/21 anonim válasza:
Egyél zsírosabb dolgokat.
Kérj nagypapádtól szalonnát és azt reggelire, ebédre és vacsorára. Kizárólag fehér kenyérrel.
5/21 anonim válasza:
Belülről rohadsz, a beled egy vegyi üzem, olyan egészségtelen vagy, hogy inkább szteroidozz, az késöbb öl meg, mint ennyi fehérje. Olyan vastagbélrákod lesz, hogy dokufilmekbe kerül. A fehérje egy mérgező tápanyag. A belekben a lebontás közben mérgek keletkeznek. Te ezt ipari mennyiségben tolod a 2kg csirkével + még amennyi bemegy.
A testépítés egyik alapja az étkezés, szóval rendbe kéne tenned ezt mielőtt bármit is akarsz, vagy mielőtt kifordul a beled.
6/21 anonim válasza:
Ha 150 kilós lennél akkor talán megérteném a 2 kiló csirkemellet, de úgy sem lenne egészséges ennyi állati eredetű fehérje bevitele. Amúgy hány kiló vagy?
8/21 anonim válasza:
Egyértelműen túltolod a csirkét😄
9/21 anonim válasza:
És már ki tudod költeni a tojásokat is?
10/21 anonim válasza:
Az a gond Jenőke,hogy Trollkodsz, de abból is elég gyengén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!