Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diétázom és kicsit unom a...

Diétázom és kicsit unom a barna rizst, ezért vettem jázmin rizst, de most olvastam, hogy gyors felszívódású. Nagyon odavágnék vele a diétámnak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Árpagyöngyét próbáld ki, az sem rossz!
2013. ápr. 4. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha fogyasztasz mellé húst és zöldséget, vagy akár telítetlen zsírt, akkor lassul a felszívódása.
2013. ápr. 4. 22:14
 3/5 A kérdező kommentje:
brokkolit és csirkét vagy halat szoktam enni mellé
2013. ápr. 4. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha sok zöldséget eszel mellé akkor nem lesz nagy gond, ha kidobni nem akarod vagy félrerakni tömegelésre. De amúgy ha unod a rizst, akkor a lencse nagyon jó alternatíva. Alacsony a glikémiás indexe, sokkal jobb, mint a barna rizs.
2013. ápr. 4. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg tartod a mennyiségeket, hatalmas gond nem lesz. Meglehet előbb fogod érezni az éhségérzetet a két étkezés között. Valamint a barna rizs szerintem több vizet vesz fel, így ez kevésbé fog telíteni. Barna rizs kiváltására remek alternatíva a basmati rizs (ami szintén alacsony glikémiás indexű), illetve néha belefér az édesburgonya is.
2013. ápr. 5. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!