Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal, ezzel a...

Mit kezdjek magammal, ezzel a testtel? (KÉP)

Figyelt kérdés

Szerinted hány kiló vagyok, és ebből mennyit kéne fogynom?

Hogyan hozzam rendbe a kajálásomat?

Mint látszik (bár ki tudja...), imádok sportolni, azzal nincs probléma. Heti 4x legalább edzek, rúdtánc, kondi, futás (bár utóbbin van mit fejleszteni, de ez nem ide tartozik).

PCOS-em van, és borzasztó nagy étvágyam. Főleg edzések után el tudnám pusztítani a hűtőt. Unatkozni nem nagyon szoktam, sportolok, egyetemen tanulok, dolgozom. Nehéz a napirendbe is beilleszteni a főzést, sokszor esek bele az instant tészta vagy séta közben bekapott péksüti hibájába. Szóval a "kalóriadeficit" elméleti tanácson túl szívesen fogadnék gyakorlati tanácsokat (farkasétvágy leküzdése, hogy oldjam meg a meal prepet pörgős életmód mellett, bármi egyéb hasznosat meghallgatok amit szívesen megosztanátok velem).

Orvoshoz azért nem megyek, mert kövérként szharnak a fejemre. Inzulinrezisztenciára fo_satós gyógyszert adtak, meg fogamzásgátlóval akartak tömni. Egyebekben pedig a szokásos "foggyále".

Szóval a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 14. 11:18
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%
Esetleg keress egy dietetikust, ha még ez nem volt meg. Egyébként nem vagy kövér, egy kis felesleged van, de szerintem jól nézel ki.
2023. aug. 22. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!