Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal? (Lent...

Mit kezdjek magammal? (Lent link rólam)

Figyelt kérdés

Szóval elég széles a hátam és a karom.. nemrég fogyóztam, de a hátamról és a karomról egyáltalán nem ment le semmi.. Azt mondják, ne eddzek karra éshátra, mert az izomtól még nagyobb lesz.. Na ezt én is így gondolom, de először nem kéne lemennie a hájnak, és utána izmosodni? Nem tusom mit tegyek, nagyon zavar.. menjek edzőterembe, és kérjek tanácsot? Egyébként miskolci vagyok, ha valaki ismerne (jó) edzőtermet és leírná, azt nagyon megköszönném! Tanácsokat kérek :) fikázások nem nagyon érdekelnek.

Kép az alakomról : [link]

2015. febr. 15. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez igaz, hogy ha izmosodsz, még szélesebbnek/ nagyobbnak tűnik majd, viszont a testépítők is először tömegelnek, aztán szálkásítanak. Mivel minél több izom van rajtad, annál több energiát égetsz ( az izmoknak nagy az energia felhasználásuk), így könnyebb lesz leadnod a felesleges zsírt magadról. Az hogy edzel rá, nem azt jelenti, hogy akkora vállad lesz mint Schwarzeneggernek. Igen keményen meg kell küzdeni ahhoz, hogy látszódjon is valami. Szóval ettől ne tarts. Véleményem szerint nyugodtan eddz rá, sőt mindenedet mozgasd át, hogy arányos legyél. Aztán diétázz. ( Ne koplalj! )
2015. febr. 15. 23:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Alap testtípusod az ún. fordított háromszög. ( tipikus úszó-hátad van )

Jó ötlet a fentebb kicsit profánabban fogalmazott fenékre edzés.

Plusz: optikailag jobb lesz, ha kihúzod magad, a tartásoddal vannak bajok.

Szálkásíts. Sajnos az ész nélkül nekiállunk edzeni az elején még nagyobb hátat fog csinálni neked.

Helyedben alsó testtájra edzenék, az optikailag kiegyensúlyozná. ( közben arányosan fogynál a mozgás miatt--> felső tested még kisebb lesz.)

2015. febr. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!