Hogyan fogyjak le? (SURGOS)
És miért pont a téli szünet?
Lefogyni nem egyik napról a másikra lehet, hanem hosszú kitartó és odafigyelő életmóddal sok mozgással együtt.
Ha már szünet: a nyári szünet 2 és fél hónap. :D Akkor nem egyszerűbb lett volna?
Kerüld az édességeket, a kajának nem minősülő dolgokat, a cukros üdítőket, mozogj sokat, légy kitartó és lesz eredménye. :)
Szia nekem saját tapasztalataim vannak!Én a legjobb fogyásnak a futást ajánlanám stresszoldó és ha kitartó vagy akkor kb 4 hónap alatt képes leszel kB 15 kilót leadni,14 éves vagy fejlődő szervezet,koplalni nem lehet ha nem koplalsz akkor szépen fognak fejlődni az izmaid ajánlanék neked reggelire egy finom kefirt 2 kiflivel ha szereted a paprikát akkor egyél hozzá ebédre leves kis főétel a lényeg hogy nagyon kevés tésztát krumplit tojást és cukrot vigyél be! Estére inkább gyümölcsöt vagy valami könnyű kaját 6 óra után ne egyél,testalkatodtól függően kezd a futást ha kövér vagy esetleg akkor csak 5 10 percet fuss fokozatosan többet de mértékkel idő kell mindenhez!Sok sikert és legyél kitartó megéri mert én is így kezdtem és mára érzem a jóleső tekinteteket és ami a legfontosabb hogy nagyon jól érzem magam!
Üdv:Norbi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!