Le szeretnék fogyni a fenekemből, a karjaimból és egy kicsit a combomból is. Egyszerűen annyi mindent találtam a fogyózásról, hogy nem tudok mihez kezdeni magammal. Hogyan kezdjek neki?
Hat valogasd meg az eteleidet, pl ne egyel sok edesseget, kenyeret, es ami nagyon fontos, sportolj minel tobbet, ha teheted 3-4szer 1 ora uszas, futas rengeteget segithet!
es ne aggodj biztos belefersz a rucidba ;)
am elkuldod privibe a kepet a ruhanak, mert jovore kaobfirmalok es lovesem sincs milyen ruham lesz
Mindent leírsz, csak azt nem, hogy milyen magas vagy!!
Mivel ez azért eléggé fontos ahhoz, hogy egyáltalán tudjuk, hogy szükséged van-e arra a fogyásra, vagy pedig csak te hiszed azt magadról, hogy kéne!
Számold a kalóriákat! Nekem segített és olyan problémáim voltak, mint neked, mondjuk én 17 vagyok.
Napi 800- 1400kcal-t vigyél be és próbáld kerülni a fehér kenyeret, csokit, fehércukrot. A gyümölcsök nagyon jó barátok a zöldségekkel együtt :)
A futást nem ajánlom, mivel erősíti a combokat, neked pedig(ha jól értem) inkább szálkásítanod kéne. Az úszás nagyon jó, a "pilátesz" vagy hasonló, nyújtó gyakorlatok is segítenek az alakformálásban!
Sok sikert :)
Köszi szépen mindenkinek :) megmentettetek :'D
..éés 165cm vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!