Nem bírok így élni, egyszerűen annyira rosszul érzem
már magam a bőrömben, mi a fenét kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Fogyózom 6 hete 8kg ment le eddig, de már nagyon rosszul érzem magam. Most keltem fel nemrég, nem bírtam felállni, annyira fáj a gyomrom is, éjszakánként fent vagyok, mert éhes vagyok, nem bírok aludni. Napközben meg majd össze esem. Munkahelyre is szédülve megyek b, fáj a fejem, ideges vagyok, hevesen ver a szívem, de közben majd meg fagyok, annyira fázom. Tiszta lilák a körmeim, a lábfejem, szétszáradt a bőröm, állandóan sebes a szám, afta jelent meg benne, sápadt vagyok, mikor ájulás kerülgetett levittek a beteg szobába és 60 alatt volt a vérnyomásom annyira de annyira rosszul érzem már magam, hogy szeretnék meghalni
Most is karácsonykor mindenki vidám volt, én meg néztem magam elé, egy tál üres hal lével és már undorodom az ilyen ételektől. Meg csömörödtem, nem esik jól semmi, mindenki eltávolodott tőlem, mert ez az é hibám miatt volt, elmartam őket az állandó fogyással. Még van rajtam jó 15-20kiló felesleg, de tegnap úgy bezabáltam-egyedül voltam itthon, hogy sírógörcs jött elő, ültem az ágyon és zokogtam, mint egy 4 éves. Pedig már felnőtt nő vagyok. 3 hónapja nem jön meg-nem vagyok terhes- gondolom a fogyás miatt.Most is az ágyban fekszem, nem bírok kikelni, nincs erőm már és közben dagadt vagyok. A vékony ismerőseim eszik most is a langallót és boldogak, vékonyak, én dagadt vagyok, szégyellem magam és ráadásul boldogtalan vagyok. Mi a fenét kezdjek magammal?
2014. dec. 27. 12:26
2/16 anonim válasza:
Kezdj el sportolni.
2014. dec. 27. 12:28
3/16 A kérdező kommentje:
Úr Isten, csak most olvastam vissza amit írtam. Áhh ne haragudjatok, ez kijött belőle,bocsánat.
Sportot egy darabig csináltam heti 2szer(10-12 órázom 4 nap) így a fenn maradt napokban csináltam, súlyzózás, futás, de már nem bírom. Nem bírom felemelni a súlyzókat, nem bírok futni, mert annyira szédülök, hogy összefolyik az út előttem, régen csináltam hasprést, de már fáj ülni/feküdni a szőnyegen a gerincem miatt. Felső testről hamarabb lemennek a kilók, kezd kiállni a gerincem nagyon, és mikor fekszem a szőnyegen, utána már teljesen lilák a csigolyák, mert dörzsöli a szőnyeg. Múltkor megpróbáltam felemelni egy 10kg-os súlyzót, visszaejtettem a padlóra. Régen ment még.
2014. dec. 27. 12:34
4/16 anonim válasza:
Szia!
Le tudnád írni, hogy miket és mennyit ettél egy nap, illetve az adtaidat? (Magasság, testsúly) Akár jöhet privátba is, segíteni szeretnék, ez így nagyon nincsen jól! Napi 10-12 óra munkához akkor is kell az enerhia ha fogyni akarsz.
2014. dec. 27. 12:38
5/16 A kérdező kommentje:
170cm vagyok és jelenleg 75. Még 20kg felesleg van rajtam.Most sajnos egy csomó csokit meg sütit megettem, most kezdek egy kicsit magamhoz térni.
Reggeli általában 2 tojás főzve vagy sütve,valamilyen zöldség és 1 kis szelet szénhidrát csökkentett kenyér(aldiban lehet kapni)
tízóraira 1 alma
ebédre zöldséges leves, valamilyen natúr szelet savanyúsággal(néha egy kis köles vagy rizs)
vacsorára túró kb 10dkg és egy natúr joghurt
2014. dec. 27. 12:47
6/16 anonim válasza:
Nincsen már rajtad 20kg felesleg.. 55 kiló már ehhez a magassághoz eléggé egy alsó határ. Az étrended pedig összetételileg elég jó, csak a mennyiség kevés egy picit. Ennyi munka mellé nem csodálom, ha kidőlsz ilyen kevés ételtől. Ilyen kajákból nyugodtan ehetsz többet, főleg ha megtapasztalod a fogyáshoz szükséges szénhidrát és kalóriakereted (ehhez segítséget adhatnak netes kalkulátorok), és ezt betartod. Ha pedig a pihenőnapjaidon még mozogsz,az nagyon dícséretes, akkor meg teljesen nyugodt lehet a lelkiismereted:)
2014. dec. 27. 13:01
7/16 anonim válasza:
És inkább válaszd a lassú, de tartós fogyást, ha fél kiló lemegy hetente, teljesen jól haladsz:)
2014. dec. 27. 13:02
8/16 anonim válasza:
Koplalsz! Minden hatását szépen leírtad. A gyomrod az éhség miatt fáj, ahogy amiatt szédülsz, erőtlenedsz és marad ki a menstruációd.
2014. dec. 27. 14:12
9/16 anonim válasza:
Ezek teljesen jók, amiket eszel, csak kicsit kevés, nyugodtan emeld meg a mennyiséget, egyél kicsivel többet mindenből. Uzsonnára is iktass be még valamit, mondjuk egy fehérje turmixot vagy egy husis/tojásos salátát. Reggelire ehetsz néha zabkását(számtalan módon lehet ízesíteni), délelőtt gyümölcs vagy ha később ebédelsz nyugodtan mehet szendvics egészséges alapanyagokból. A vacsorádhoz egyél még pár szelet sonkát és sok zöldséget.
Te is érzed, hogy nem jól van így, hiába mennek le a kilók, ennek egy része izomból megy, ha nem mozogsz. Inkább egyél többet és akkor lesz erőd mozogni, mozgás nélkül lehetetlen szépen lefogyni.
2014. dec. 27. 14:14
10/16 anonim válasza:
Furcsa vagy. Amikor én koplaltam. Jó régen volt, és már értem is, hogy miért tettem. Én is 170 cm vagyok, és mikor kezdtem 74 kiló voltam. 3 hét alatt lementem 65 kilóra, napi max. 500 kalóriával. Tehát kevesebbet ettem, mint te, és azt is csak reggel, és nem voltam ilyen rosszul. Arra emlékszem, hogy néha szédültem, és fájt a gyomrom a fogyibogyótól, de azért nem volt ilyen horrorisztikus, mint ahogy te leírtad. Szerintem teljesen kikészítetted már a szervezeted, és nem bírja. Mások vagyunk. Hagyd abba, amit csinálsz, menj el orvoshoz, és vérvizsgálatra, nem ért-e kár, és dietetikussal állíts össze egy normális étrendet, amitől nem vagy rosszul, és lesz erőd sportolni is. És nem ártana egy pszichológus sem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!