Egyszerűen nincs időm napközben enni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Olyan a munkám, hogy délután 5-ig max 1-2 percem van enni.
Reggelizni tudok nyugodtan, mert itthon eszem. Aztán elmegyek dolgozni és maximum pár percem van valamit gyorsan bekapni. Mire hazaérek (17 óra körül) addigra nagyon éhes vagyok, hiába ettem meg 2 szendvicset és rengeteg gyümölcsöt napközben. Folyadékra is figyelek. A kalóriám meg van, de mégis éhen halok mire hazaérek.
Szellemi munkát végzek, ami időnként sok sétálással jár.
2014. nov. 19. 20:20
1/9 A kérdező kommentje:
Használható tanácsra lenne szükségem. Ilyet kérlek ne mondjatok, hogy "keress másik munkát" az ember örül, ha van munkája.
2014. nov. 19. 20:24
2/9 anonim válasza:
Elnézést, de nem vagy te sztahanovista, akinek keze alá adják a munkát, hogy teljesítse 600%-ra a normát, mert csak úgy épül a kommunizmus !!! Miért csapod be önmagad, hogy nincs időd?
2014. nov. 19. 20:29
3/9 anonim válasza:
Sétálás közben is lehet enni :)
2014. nov. 19. 20:30
4/9 A kérdező kommentje:
Nem így sem végzek a munkámmal, nem vagyok maximalista.
2014. nov. 19. 20:33
5/9 anonim válasza:
Nagyon sajnállak. Ha lesz időm.
2014. nov. 19. 21:01
6/9 anonim válasza:
Szendvicstől és gyümölcstől én is éhes lennék. Nekem bejönne a tömény, zsíros, gyorsan bekapható étel, de ugye, nem vagyunk egyformák...
2014. nov. 19. 21:35
7/9 anonim válasza:
Akkor egyet tehetsz, amit eddig is: Eszel este.
2014. nov. 19. 21:53
8/9 anonim válasza:
Harcosok etrendje. Napi egyszer kell csak enned.
2014. nov. 19. 22:10
9/9 anonim válasza:
Szerintem akkor már ketogén diéta napi egyszeri étkezéssel, csak azért nem írtam az előbb, mert szerintem nem mindenkihez passzol, főleg nem hirtelen. S nem is akárki hajlandó rá.
De az IF is ott van (talán időszakos böjtölés magyarul?), az is hasonló, van egy étkezési ablak, majd mondjuk 16-20 órán át semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!