Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Régen girnyó csaj voltam, de most 64 kg vagyok (163 cm).
Én jól érzem magam így de mindenki sopánkodik hogy hízok és tényleg a régi székemben "faltól falig érek" (80'as évek emberére lett tervezve a szék).
Heti egyszer 3órát sportolok (tánc), és/vagy gyalogolni is szoktam itt a dombokon. Ezen sokkal többet javítani nem tudok, legfelejebb minden napra beiktatni egy nagyon laza sétát.
Sajnos reggelizni nem bírok, stresszevő is lettem, össze-vissza eszek (ahogy kijön a lépés) van hogy este 10-11kor eszem utoljára. Ezen tudom, hogy változtatni kellene de nem tudom, hogyan?
2019. máj. 11. 14:56
1/1 anonim válasza:
Akaraterővel, önuralommal. Ha màr elég szarul érzed magad a bőrödben, addig kutatsz amíg rà nem jössz , hogy neked milyen étrendi vàltoztatâsok vàlnak be. Ez nagyon egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!