Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal?

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Régen girnyó csaj voltam, de most 64 kg vagyok (163 cm).

Én jól érzem magam így de mindenki sopánkodik hogy hízok és tényleg a régi székemben "faltól falig érek" (80'as évek emberére lett tervezve a szék).

Heti egyszer 3órát sportolok (tánc), és/vagy gyalogolni is szoktam itt a dombokon. Ezen sokkal többet javítani nem tudok, legfelejebb minden napra beiktatni egy nagyon laza sétát.

Sajnos reggelizni nem bírok, stresszevő is lettem, össze-vissza eszek (ahogy kijön a lépés) van hogy este 10-11kor eszem utoljára. Ezen tudom, hogy változtatni kellene de nem tudom, hogyan?

2019. máj. 11. 14:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Akaraterővel, önuralommal. Ha màr elég szarul érzed magad a bőrödben, addig kutatsz amíg rà nem jössz , hogy neked milyen étrendi vàltoztatâsok vàlnak be. Ez nagyon egyéni.
2019. máj. 11. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!