Ilyenkor mit kezdjek magammal?
Az van, hogy úgy általában nem vagyok éhes. Reggel kb. 11 óráig egyszerűen KÉPTELEN VAGYOK bármit enni, nem megy. A reggelim egy kis kávé nagy bögre tejjel, ennyi fér belém, több nem. Ebédre eszek ami van itton/ suliban menzán, de kb. a fele fér belém egy "rendes " adagnak. Aztán vacsira még egy 200 grammos gyümölcsös joghurt, ha nem zabáltam tele magam ebédre.
A mamám, aki ritkán lát azt hiszi, hogy fogyózok, pedig nem, ennyi fér belém, ennyi az elég. Heti négyszer futok is, nem vagyok gyenge, erőtlen, kedvetlen, nem szédülök, szóval nem látom magamon a kevés kaja sztenderd tüneteit.
DE: megnéztem több napon át, és ez a kajamennyiség, ami nekem elég, amivel jóllakok, kb. 700- 1000 kalória közt mozog.
" hivatalosan " ez koplalás mert 1200 alatt van, tudom, de mit kezdjek magammal, ha egyszer nekem ennyi elég?
Vannak emberek, akil ennyivel is elműködnek, vagy valami nagyon nem oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!