Biztos sablonszövegnek tűnik, de akkorát hibáztam, hogy nem bírok együtt élni ezzel. Igazából magammal szúrtam ki főleg, nem kicsit. Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
elsőre öngyilkosság ugrott be, de az tök ciki, viszont az hogy élek, nagyon nagy büntetés nekem és másoknak is2012. márc. 31. 13:12
1/8 anonim válasza:
Bocsáss meg Magadnak, és nem lesz semmi baj. (Sablonszövegnek tűnik, de ez a legfontosabb, amit tenned kell).
2/8 anonim válasza:
Hibáztál, vállald a következményeket. Most a padlón vagy, de ahelyett, hogy önsajnálatban fetrengenél, inkább vegyél vel onnan valamit. Változz és változtass. Sablonszövegnek tűnik, de igaz: mutasd meg mindenki másnak, kivel van dolga, és bizonyíts magadnak, hogy nem vagy gyáva.
3/8 A kérdező kommentje:
jogos
2012. márc. 31. 13:53
4/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. márc. 31. 13:53
5/8 anonim válasza:
Megjelölöm, később írok levelet.
Addig ne öld meg magad :)
6/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszi
2012. márc. 31. 15:07
7/8 anonim válasza:
Nem mondod el, mivel nem bírsz együttélni? Hátha tudunk mondani valami okosat...
Van itt egy lány a GYK-n, aki háromszor próbálta megölni magát, minek következtében lebénult, és baj van a memóriájával, és most ennek ellenére boldog, párkapcsolatban él, és reméli, hogy hosszú élete lesz...
Sajnos elvesztettem a nyomát, pedig érdemes lenne őt meghallgatnod.
Nick Vujcicot ismered? Elég jó antidepresszáns. Se keze, se lába... de életszeretete az van!
8/8 A kérdező kommentje:
igen láttam már ezt a videót, de nem hatott meg
2012. ápr. 1. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!