Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal?

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 165 centi és 70 kiló. Egy csomó diétát elkezdtem de nagyon nehez volt ugyhogy feladtam. Van olyan dieta ami könyen betartható?

2016. jún. 11. 17:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne nassolj es ne egyél cukros dolgokat, lehet még nősz a sulyodhoz, 70kg még nem borzasztó. Az is jo lenne ha rendszeresen sportolnál valamit.
2016. jún. 11. 17:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Milyen sport tenne jót? És jó ha azt a diétát csinálom aminek nem tudom a nevet de az a lenyege h minel keevesebb szenhidratot kell fogyasztani? Lassan nem ember vagyok hanem vagaserett disznó. Sajnos lusta is vagyok sőt egyszer komolyan elgondolkodtam mennyivel konnyebb lenne gurulni.... lehet sikerulne is
2016. jún. 11. 17:55
 3/16 anonim válasza:
45%
En a tonhal es narancs kombinacioval fogytam le. De nemmindenkinek jo es egesegtelen is volt ahogy csinaltam. Igyal sok citromos vizet az fogyaszt a narancs is zsiregeto szerintem fo etkezesnek meg sovany husok zoldseggel.
2016. jún. 11. 17:55
 4/16 anonim válasza:

Kicsi vagy még,növésben vagy,majd ráérsz képsőbb komolyabban foglalkozni a testeddel,amit tenni tudsz,hogy sportolsz,meg kevesebbet eszel,de semmiképp ne koplalj!!

17/L

2016. jún. 11. 18:08
 5/16 anonim válasza:
100%
A baj ott kezdődik, hogy nehéz volt és feladtad. Így nehéz lesz bármit elérni ... a legkönnyebben betarható, hogy ne egyél annyit. Életmód váltás kell nem egy egyszeri diéta ami után visszahízol.
2016. jún. 11. 18:17
 6/16 bollocks ***** válasza:
37%
Minden diéta nehéz, ha egy falánk koca vagy.
2016. jún. 11. 18:35
 7/16 anonim ***** válasza:

Próbáld meg először csak kizárni mindazt, ami fölösleges:

- cukros üdítők

- sütik

- csokik

És mérsékeld az adagokat a rendes kajákból. Tehát edd ugyanazt, mint eddig, de kisebb adagot vegyél. Igyál több vizet, mert ha átvészeled az étkezés végén az "úgy ennék még egy kicsit" időszakot, és hirtelen megtöltöd a gyomrod vízzel, akkor felkelsz az asztaltól további kaja nélkül, és mire a víz "leér" addigra már nem is leszel éhes.

Étkezések között nyers zöldséget, gyümölcsöt, natúr almachipset rágcsálj, ha nassolnál valamit. Ehhez is igyál meg egy-egy jó nagy pohár vizet.

Jó még a Korpovit keksz, végszükség esetére, ha nagyon megéhezel két étkezés közt, ezt is jó sok vízzel érdemes enni néhány darabot.

2016. jún. 11. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

súlyzóval edzél, keress rá

ha érzed az izomerőt tovább motivál

2016. jún. 11. 19:42
 9/16 anonim ***** válasza:

13 éves túlsúlyos embernek súlyzós edzést nem ajánlanék. Esélyes, hogy hazavágod vele az ízületeidet, pláne ha magad szakállára, otthon kezdesz neki, és nem szakértő kezek közt.

Inkább valami könnyű és pörgős mozgás kéne, pl. szobabicikli, legalábbis kezdetben, azzal kevésbé tudsz bajt csinálni.

2016. jún. 11. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:

semmilyen problémát nem okoz a súlyzó.

Norbi, Bíró Ica videóiban is van súlyzó, pedig a Norbis a leghülyébbeknek van.

Mellesleg a kapkodásból lehet a baj, ezért nem kell ezeket nézni.

Felemelni egy súlyzót video alapján azért csak megy. Ez milyen szöveg, hogy biciklizz, abban nem tudsz lesérülni? Senki nem retardált, amúgy biciklivel már estem el, súlyzót még nem ejtettem el.

2016. jún. 11. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!