Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal?

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 165 centi és 70 kiló. Egy csomó diétát elkezdtem de nagyon nehez volt ugyhogy feladtam. Van olyan dieta ami könyen betartható?

2016. jún. 11. 17:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es, persze, fel tudja emelni a súlyzót videó alapján. Csakhogy sajnos az ízületek kényes jószágok, és ha olyan irányba terheli őket, amilyenben nem szeretnek mozogni, az nem túl egészséges. Persze el lehet esni biciklivel, (mondjuk az általam javasolt szobabiciklivel már művészet, de nyilván semmi nem lehetetlen).
2016. jún. 11. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja és köszi, Norbi meg Bíró Ica kazettái, mint hiteles edzők, most feldobtad a napom, köszi. :D
2016. jún. 11. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a könnyen betartható diéta... Te tudod vagy tapasztalhatod ki, mi az, amit nem vagy képes feladni hosszú távon, mikor mekkora étkezéssel s milyen étellel laksz jól.

Gondolom, valami nőimagazinos koplalós diétába fogtál, de egyébként is az van, hogy nincs diéta, ami mindenkinek jó.

2016. jún. 12. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Ebben a világban nagyot fog koppanni, aki 1.5kg os ásványvíz palackot egyetemi edzői útmutatás nélkül nem meri felemelni.

Nem tom fiú vagy lány vagy de életképtelen.

2016. jún. 12. 18:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nemtudom hányas írta hogy biztos koplaltam es h eletmodvaltas kene inkabb. Ez igaz, bele kellene torodnom h csak lassan fogmenni a dolog nem egy ilyen villamdietaval. Annyira izmos nem akarok lenni úgyh ezt a sulyuozast inkabb hanyagolnam...
2016. jún. 12. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:

lányként, ha egész életedbe súlyzóznál se látszódna az izmod dopping nélkül.

Ezért van ennyi kövér, mert mindenki visszafogja a másikat, hogy jajj az veszélyes, meg túl izmos leszel, ne akarj tökéletes alakot, elég napi 7 perc is 2 hétig sétálni.

Ez kb olyan mintha a én nem akarok autóversenyző lenni, így nekem elég a féket használni, a gázadás nem fontos autó vezetésnél.

2016. jún. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!