Tényleg fogynom kéne?(kép)
Sziasztok!
Szóval... Tegnap voltam egy ruhapróbán, ahol azt mondta a varrónő, hogy "keres nekem olyan ruhát, amiben nem látszom ducinak". Én eddig nem gondoltam, hogy annak látszom, de ez most megijesztett. Szerintetek? :/ 18/L
Ha ez igaz ( bár nehezen hihető, hogy valakinek ilyen szinten torz kèpe legyen a normál és a duci test kinézetétől) akkor a varrónő menjen szemészhez, mert rossz a látása, vagy szimplán csak gyökér.
Az ilyen és hasonló balfszok miatt van annyi nőnek testképzavara mert az ilyeneknek hisz.
A helyedben elküldtem volna a ...csába hogy húzzon szemüveget. Teljesen normális, egészséges alakod van. Itt nincs felesleg. A nőknek amúgy is kell bizonyos testzsír% az egészséges ciklushoz. Neked ez teljesen rendben van.
Ha viszont kamu a sztori, és csak buksisimit vártál, milyen jól nézel ki, akkor ezt is megkaptad.
Köszönöm kördező, kedves tőled. Azt hittem inkább majd megsértődsz a kritikán.
(27-es és a többi agymenés voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!