Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg fogynom kéne?(kép)

Tényleg fogynom kéne?(kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval... Tegnap voltam egy ruhapróbán, ahol azt mondta a varrónő, hogy "keres nekem olyan ruhát, amiben nem látszom ducinak". Én eddig nem gondoltam, hogy annak látszom, de ez most megijesztett. Szerintetek? :/ 18/L

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. jún. 29. 07:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
50%
Ha tévednék, várok egy szakcikket a hasprés káros hatásairól.
2023. jún. 29. 20:53
 32/49 anonim ***** válasza:
59%

Mi a faxomat nem értesz a súlyzós edzésen?

Tudod, olyan edzés, ahol súlyokkal edzel bizonyos izomcsoportokra, ciklikusan terhelve azokat ahhoz, hogy ideálisan fejlődhessenek, megfelelő pihenés és kalória (fehérje) bevitele mellett.

Ez lenne az amivel a kérdező izmot épít, ami után jobban nézne ki a kifogyott bőre is.

Nem pedig az idióta hulahopp karika amit az asszonyod tol.

2023. jún. 29. 20:56
 33/49 anonim ***** válasza:
Vagy tudja tököm mit jelent az, hogy "karikázik".
2023. jún. 29. 20:56
 34/49 anonim ***** válasza:
50%

Aham. Tehát még mindig semmi konkrétum, csak mellébeszélés.

Konkrét súlyzós gyakorlatokat sorolj már légyszíves, ami mondjuk a has, csípő környékét dolgoztatja. Mert amit addig mondtál, az csak annyi, hogy "a súlyzós edzés az amit súlyzóval csinálnak".

Bocs de ez kevés lesz nagyon.

Egyébként meg nyilván hülye mindenki aki hula hoop-ozik, vagy bármi mást csinál, mint amit te jónak tartasz.

"Hula hopp" :DDDD

Ezt most komolyan így?

2023. jún. 29. 21:08
 35/49 anonim ***** válasza:

Milyen mellébeszélés?

Nem fogok neked hasra ajánlani három gyakorlatot, ugyanis NEM hasedzést ajánlottam a kerdezőnek hanem hogy építsen izmot. Igen, ciklikusan edzve az összes izomcsoportot. Mit vársz, linkeljek neked egy guggolás videót meg fekvenyomást?

+leírtam, hogy "hula hopp". Hibásan, wow. Kva nagy probléma, nyilván neked sem ment át az infó, hogy hula hoop-ot értettem alatta.

2023. jún. 29. 21:18
 36/49 anonim ***** válasza:
0%

Nem is mondtam, hogy csak hasra ajánlj. Ajánlj olyan általános átmozgatást súlyzóval, ami eltűnteti a hason azt a nem feszes bőrt.

Mondtál most kettőt, több mint a semmi, bár a guggolás sem a hasra dolgozik, hanem inkább combra, fenékre. A fekvenyomást sem a has miatt szokták.

Tehét mi kell még hozzá, hogy minden jól át legyen mozgatva?

2023. jún. 29. 21:34
 37/49 anonim ***** válasza:
🙈🙈 te tényleg funkcionális analfabéta vagy.
2023. jún. 29. 21:43
 38/49 anonim ***** válasza:
50%

Köszi. Akkor megtudhattam, hogy hasra fekvenyomás meg guggolás kell.

Elnézést, hogy olyan kérdést tettem fel, ami meghaladja a képességeidet. Nem kellett volna.

2023. jún. 29. 21:48
 39/49 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy nem hasra ajánlottam a súlyzós edzést, és nem is ajánlok semmit kifejezetten hasra, mert TELJES edzés kéne, minden csoportra.

Erre te leírod, hogy a guggolás amúgy nem hasra megy ááám...

🤡

2023. jún. 29. 21:50
 40/49 anonim ***** válasza:
50%

Ok, így már világos. Akkor összegzem:

Tehát valaki feltesz a hasáról egy képet, hogy szerintünk duci-e.

Erre jössz te és ajánlasz izomépítést, amiről kiderül, hogy mindenre nagyon jó (ezt nem is vitattam).

A sokadik kérésemre pedig, sikerült két olyan gyakorlatot mondani, ami mindenre jó, csak a hasra nem.

:DD

Nézd, aki komolyan foglalkozik a témával, kb. 2 perc alatt 8 sorban le tud írni olyan gyakorlatokat amivel a kezdő elindulhat. Később meg mehet személyi edzőhöz, ha van kedve folytatni.

2023. jún. 29. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!