Szerintetek mi kell a fogyáshoz? Milyen arányban kell enni fehérjét, szénhidrátot és zsírt? Tényleg a fehérjéből kell a legtöbbet enni, én a szénhidrátból a legkevesebbet. És a zsírból gondolom nem nagyon szabad enni nem?
Attól függ milyen étrendet követsz. A ketogén diétában 70-80% zsír, 5-10% szénhidrát, a fennmaradó rész a fehérje. Alkalmas fogyásra és izomépítésre, ha jól csinálod.
A vegán étrend majdnem a fordítottja, magas szénhidrát bevitel, alacsony zsírral. Azt is lehet jól és rosszul csinálni.
Meg van a vegyes étrend, amiből egyéni ízlés szerint válogatod össze.
Szóval inkább pontosítani kéne a kérdésed.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tudom, hogy kalória deficit kell, már jó ideje abban vagyok. Viszont eléggé belassult mostanában a fogyásom, és már nem tudom hogy mit csináljak. Olvastam hogy fehérjeporokkal lehet izmot építeni, és fogyni is, mostanában elkezdtem enni (igen, enni mivel zabkásába teszem és úgy "eszem" meg), de nem tudom mennyire lesz hatásos..szeretnék fogyni, de közben izmosabb is lenni, és kockahasat is szeretnék..
Mostanában rengeteget edzem, mégsem fogyok..
Mindenkinek más a jó.
Nekem kifejezetten az LCHF vált be, ami alacsony szénhidrátbevitelt és sok zsírt tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!