Tényleg fogynom kéne?(kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval... Tegnap voltam egy ruhapróbán, ahol azt mondta a varrónő, hogy "keres nekem olyan ruhát, amiben nem látszom ducinak". Én eddig nem gondoltam, hogy annak látszom, de ez most megijesztett. Szerintetek? :/ 18/L
2023. jún. 29. 07:38
11/49 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony vagy. Egy dekát sem kell fogynod.
12/49 anonim válasza:
Az a varrónő vagy irigy, vagy hülye. Neked meg az alakod tökéletes. Csak azért nem próbálkozok be nálad, mert foglalt vagyok. ;-)
13/49 anonim válasza:
Szerintem meg csak ego boosting miatt írtad ki ezt a kérdést. Teljesen tisztában vagy vele, hogy nem vagy kövér, csak önbizalomhiányos vagy és szükséged van külső visszajelzésre, ennyi.
14/49 anonim válasza:
Nem kell fogynod. Ha fogynál pár kilót, elfújna a szél.
15/49 anonim válasza:
Lecsapnám azt a varrónőt. Konkrétan teljesen lapos a hasad. Nem kéne fogynod. Bárcsak en néznék ki igy
16/49 anonim válasza:
Gondolom dícsértetni akarod magad.
Nem fogynod kéne, hanem sportolnod. Pl. hula hoop.
A varrónő hülye, mert nem ducinak nézel ki, hanem töttyedt vagy, amin kis mozgás nagyon sokat segítene.
Napi 20 perc mozgással 5/5-ös alakod lehetne.
17/49 anonim válasza:
Mondjuk a hula hoop pont nem segítene semmit, ha izmot kéne építeni.
18/49 anonim válasza:
Minimiális felesleg van rajtad, inkább izom kéne. Sportolj!
19/49 anonim válasza:
"ha izmot kéne építeni."
Miért kéne. ne Schwarzenegger legyen, hanem csinos. Feleslegem karikázik csinálja egy ideje, pár hét alatt teljesen általakult. Pont az ilyen lógó bőr tínik el tőle.
20/49 anonim válasza:
Utolsó azért mert az izom tartja az embert egészségesen és formásan. Ha az izmok gyengék akkor nagyobb a megterhelés az ízületeken, csökken a csontsűrűség, rossz mozgásformák alakulnak ki stb. Már a harmincasok körében is rengetegen panaszkodnak ízületi fájdalmakra és hasonlókra és ezt 18 évesen a megfelelő mozgással lehet megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!