1-masfel kilo szolotol tenyleg lehet hizni?
Figyelt kérdés
Ma megettem tobb mint 1 kilo szolot es erzem hogy dagadtabb vagyok es raadasul szokstlan modon 2 kiloval mutat tobbet a merleg, mint altalaban. Ez komoly hogy a szolotol ennyit lehet hizni?? Es ilyen gyorsan??
Imadom a szolot, szoktam enni, mondjuk nemmasfel kilonyit, de akkor is...
Ez sok(k) kicsit
2022. nov. 21. 19:12
1/7 anonim válasza:
Nyilván, de ez csak pillanatnyi állapot, ha másfél liter vizet innál, és utána ráállnál a mérlegre, akkor is többet mutatna, pedig abban nincs kalória.
2/7 anonim válasza:
"dagadtabb vagyok" - felpuffadtál, a szőlő puffaszt, másfél kiló szőlő meg nagyon puffaszt. amúgy semmi bajod nem lesz tőle, de naponta tényleg ne egyél másfél kilókat.
3/7 anonim válasza:
Ha megettél MÁSFÉL kiló szölöt, akkor az azt jelenti ,hogy az elözö súlyod+a szölö súlya az, amit a mérleg mutat. NEM TE híztál, hanem ennyivel több van a gyomrodban!
4/7 anonim válasza:
Ennyi ésszel komolyan hogy vagy képes életben maradni?
5/7 anonim válasza:
Ennyire csak nem lehet valaki ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!