Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg fogynom kéne?(kép)

Tényleg fogynom kéne?(kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval... Tegnap voltam egy ruhapróbán, ahol azt mondta a varrónő, hogy "keres nekem olyan ruhát, amiben nem látszom ducinak". Én eddig nem gondoltam, hogy annak látszom, de ez most megijesztett. Szerintetek? :/ 18/L

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. jún. 29. 07:38
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
95%
19, ne mondd már, hogy 2023ban még ott tartasz, hogy "a nők ne vegezzenek súlyzós edzést mert véletlen egy hónap alatt svarcik lesznek"... 🙄🙄
2023. jún. 29. 16:26
 22/49 anonim ***** válasza:
0%

21 nem mondod, hogy 2023-ban nem tanultál még meg olvasott szöveget értelmezni? Senki nem írt olyat amerre ki akarod forgatni te kis femináci.

Felőlem lehet buddy' bilder is, meg kopaszra is nyírhatja magát.

Bár a gyurmagyurikról pasiban sem tartok sokat. Sokkal jobbnak tartom a saját testsúlyos edzéseket.

Mindenesetre nem azt írtam korábban, hogy izmos legyen, hanem tültesse el a löttyedt bőrt. Ahhoz meg nem kell súly. És a kérdés sem az izmosodásról szólt.

2023. jún. 29. 16:41
 23/49 anonim ***** válasza:

Kérlek, oszd már meg velünk, hogy hogyan terveznéd eltüntetni a felesleges bőrt, ha nem izomépítéssel.

Ránk férne egy jó röhögés.

2023. jún. 29. 16:45
 24/49 anonim ***** válasza:
4%

óbazmeg!

Inkább hízzál még!

De főleg agyra!

2023. jún. 29. 16:48
 25/49 anonim ***** válasza:
0%

23. Csiklndozd inkább meg magad, ha röhögni akarsz.

Elvakultakkal nem érdemes vitatkozni. :)

2023. jún. 29. 16:55
 26/49 anonim ***** válasza:
Inkább vékony
2023. jún. 29. 18:33
 27/49 anonim ***** válasza:
50%

" ha hülye vagy hozzá ?"

Látom nincs érv, és még eszed sincs ezt kultúráltan elfedni. Te végeztél legalább egy segédedzőit, vagy sportolsz legalább 30 éve stabilan?

Ha az egyik legalább igen, akkor azt válaszold meg, hogy az ilyen hasra milyen súlyzós edzésre gondoltál olyan kezdőnek, aki még szerintem életében egy hasprést nem csinált?

2023. jún. 29. 19:40
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, ha jól érzed magad a bőrödben. Ha nem akkor igen, de csak magad miatt fogyj ne azért mert joskapista vagy egy varrónő beszolt.
2023. jún. 29. 19:53
 29/49 anonim ***** válasza:

"az ilyen hasra milyen súlyzós edzésre gondoltál olyan kezdőnek, aki még szerintem életében egy hasprést nem csinált?"

Nem hasprésre gondoltam, az teljesen ugyanaz a bugyuta elavult tudás, amit az előbb is toltál. Mint mozgásforma, káros, értelmetlen, semmi haszna.

Összességében kellene izmot felszednie, akkor jobban nézne ki, mert az izom kitöltené valamennyire a leadott zsír helyét. Ehhez kell a súlyzós edzés. Senki nem gondolja, hogy csak hasra csináljon felüléseket, te tényleg ezen a szinten vagy?

2023. jún. 29. 20:32
 30/49 anonim ***** válasza:
50%

29. nem válaszoltad meg a kérdést. Akkor megimétlem csak a fontos részt:

Milyen súlyzós edzést gondoltál konkrátan?

Fog menni?

Megj.: A hasprésben nincs semmi káros. Kevered a felüléssel, amit 30 éve toltak, az kicsinálja a derekat. Ha nem ismered a kettő közti óriási különbséget, nincs is miről beszélni.

2023. jún. 29. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!