Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nyomorult kalóriabázis...

A nyomorult kalóriabázis szerint, állandóan 50 százalékos a szénhidrátbevitelem. De ha nem eszek szénhidrátot, hogy a fenébe edzek?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni ebből a tetves kalóriabázisos hülyeségből, konkrétan idegesít. Hiába vonja le az edzések általi százalékot, akkor is kb 50 százalékos az a nyomorult szénhidrát, ami sztem, már ott tartok, hogy nem is létezik. Próbáltam már levinni, de akkor meg nem mennek a napi edzések, gyenge vagyok a tetves salátáktól meg a gagyi abonettől. Így én befejeztem ennek a marhaságnak a beírogatását, és leszek olyan, amilyen. Nem vagyok kövér, 173 cm magas, 67 kg vagyok, de zsíros. Elegem van ebből a hülye játékból! Edzek és kész, nem foglalkozok ezzel tovább, mert értelme egyáltalán nincs! Hát nem tudok salátákkal meg ilyen humuszokkal edzeni. Teljesen kiborít ez az egész szarság. Hetek óta ezen kattogok. Esküszöm sokkal jobb volt, mikor még nem is tudtam erről a baromságról. Majd most alszok egyet, mert rohadt fáradt vagyok, mivel dolgoztam, felébredek, és kitörlöm a regisztrációmat ebből az idétlenségből. Nincs nekem energiám meg időm erre, aminek nulla értelme van. Kész! Vagy edzek vagy nyámmogom a nyomorult salátát. Ennyi itt a téma.

2023. márc. 18. 08:14
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
14%
Én edzés mellett ketogén diétázom a ch szintem 10% alatt van. Szénhidrát nélkül is lehet edzeni, ne nassolj szerintem.
2023. márc. 19. 18:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Strokot fogsz kapni apuka.
2023. márc. 20. 06:19
 23/25 anonim ***** válasza:
18%
Ha a hal nem tud úszni, nem a víz a hülye.
2023. márc. 20. 06:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Te meg primitív. Te vagy a primitive minister.
2023. márc. 20. 12:15
 25/25 anonim ***** válasza:
48%
Az idealis szenhidratbbevitel egy egeszseges felnottnek 55-75 szazalek
2023. márc. 21. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!