Állandóan fázok mióta fogytam mitől van?
Én is, de én 31 kilót adtam le. Nem melegít tovább a zsír...
Anyukám extrém elhízott, neki mindig melege van pl
50 kilót fogytam, fázós lettem. Pedig minden értékem, vérkép, vérnyomás stb SOKKAL jobb lett, egészségesebb is vagyok, sokat is sportolok.
Nem éheztetem magam, és nem is éheztettem, 3 év alatt fogytam.
Szerintem is az van, hogy a zsír hőszigetel. Nézd meg a fókát meg a bálnát. A többi állatok is híznak télire...
103 kgt fogytam, régen állandóan izzadtam, télen is egy utcányi séta után. Ahogy fogytam egyre fázósabb lettem.
Nincs már ami melegít a ruhán kívül. Ennyi.
22 kg-ot fogytam az elmúlt 1,5 évben. Ugyan annyira vagyok fázós, mint előtte. Soha nem volt még melegem életemben, szaunában is nyugodtan elüldögélek, csak zavar hogy izzadok, de meleget nem érzek akkor se nagyon.
Kérdezettek meg egy orvost, vagy egy hozzáértőt, mindenki azt mondja, hogy a zsír mennyiségnek nincs köze a hőérzethez. Nagyobb testsúlyt több energiába kerül mozgatni, az energia pedig hővé fog alakulni a testben, ami már minimális mozgásnál is érezhető. Emiatt lehet hőérzetbeli különbség. Maga a zsír mennyisége nincs rá hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!