Mit tegyek? Amiota fogytam 5 kilot, egyszeruen mindenki fel akar hizlalni, mint egy disznot, allandoan kajaval tomnenek.
KEdves elso:
Miert menjek orvoshoz, ha igy jol erzem magam? Nem vagyok anorexias, rengeteg energiam van, mint mondtam. Keress egy okot ,amiert tenyleg orvoshoz kellene menjek
Én 161 cm és 41 kg vagyok.. én is mindig megkapom ezt, de ha már lefogyok 39-re, akkor látom én is, hogy nem jó, pedig ugyanolyan jól érzem magam! Szerintem jobb volt az a 40. :)
21L
Mert kórosan alultáplált vagy és azt hiszed ez jó neked
De végezzünk egy gondolatkísérletet
Agy és gerincvelő = 2 kg
5 l vér = 5 kg
Vázizomzat, = 8 kg
Nyirokkeringés, kötőszövetek = 6 kg
Zsírszövet ( minimum az életbenmaradáshoz 12 % egy nőnek ) = 5 kg esetedben, de tekintve, hogy még tudsz mozogni inkább 6-7 kg
159 cm es egészséges női csontváz 10 kg
Összesen 36-38 kg, és nem számoltam a tüdőt, bélrendszert, gyomrot, szívet
Vagyis már a csontozatod sem egészséges, izmaid meg nincsenek...ha továbbra is éhezteted magad, a teljes csontvelőd helyén zsírszövet lesz, teljesen degradálódik a csontszöveted, vázizmokat is lebontja a szervezet, aztán meg a szívizmot.
Ha valamilyen csoda folytán 2 évnél tovább élsz még, akkor a csontritkulás miatt jönnek majd a törések, combcsonttörés, ami normális csontvelő hiányában nem fog normálisan összeforrni és deformálódik a csont, ami a járást fogja akadályozni, folyamatos fájdalmak mellett.
Vagy elvisz egy szívroham esetlwg egy nátha miatt légtésleállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!