Mit tegyek ha anya egyszeruen nem akar elvinni orvoshoz?
Par hete nagyon faj es szur a hasam alja,folytonosan.Neha a derekamba is bele nyilallik.Sokat faj a vesem korul is biztosan van valami bajom,meg sokszor pisilni is alig tudok,nehez(nem tudom elmagyarazni),most is sirva irom ezt
anyum egyszeruen nem akar elvinni orvoshoz,megertem elso nap mondta vegyek be gyogyszert de ittvagyok 2 hettel kesobb es akarhanyszor mondom azt mondja vegyek be fajdalomcsillapitot mert neha neki is faj a feje.Nem tudom mit tegyek,100% vagyok abban hogy van valami betegsegem. Uj varosban elek, nem ismerem annyira a helyet egyedul nem mehetek.. Nem tudom mit tegyek,tenyleg nagyon kikeszultem..
igen,de meg sosem talalkoztam ezzel a dokival.Mit fog gondolni hogy a gyerek egyedul jon elsore,szulo nelkul..
Apukam nem is tud rola,annyira sem erdekli,az mindegy
Menj el egyedül?
Anyukád meg rettentően viselkedik. Hogy lehet ilyen egy szülő? Az agyáig nem jut el,hogy a fájdalomcsillapító lehet hogy megszűnteti a fájdalmad, de az okát nem..... Márpedig itt a fájdalom okát kell kezelni..
Menj el minél hamarabb egyedül, mert ilyen felfogással ő nem fog elvinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!