Anya pszichiátriára akar küldeni! Ezt ugye nem teheti csak úgy meg?
mi a jó abban ha valaki vagdossa magát? valaki el tudná ezt magyarázni?
egyébként elküldhet ha kiskorú vagy
Többnyire abba hagytam, volt rossz időszakom de már nincs szügségem segítségre mert tényleg meg tudom oldani egyedül.
Tehát semmi beleszólásom? :(
Szerintem egy pszichológus többet segíthet, mint a pszichiátria, szóval ha anyukád tényleg komolyan tenni szeretne valamit (ami valóban nem helytelen a részéről) akkor szerintem próbálj meg kiegyezni egy pszichológusban. A pszichológus nem bánt, nem harap, csak segít rájönnöd, hogy miért teszed amit teszel, ami pedig segít abban, hogy véglegesen leállhass.
Tudom, ijesztően hangzik, hogy anyukád szakembert akar és teljesen természetes, hogy félsz és ellenkeznél, de néha hasznos ha mások akár akaratod ellenére is segítenek. A te érdekedet szolgálhatja.
Nem lesz semmi bajod tőle, ha beszélgetsz egy szakemberrel. Miért félsz tőle?
Még annyi ijesztő sincs benne, mint egy fogorvosban.
Neked nem fontos a mentális egészséged?
Ha engem időben elrángattak volna dokihoz, akkor most nem vesztenék el mindenkit, akit szeretek és nem állnék a halál küszöbén.
Ennyi! Menj, a te érdeked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!