Elmehetek pszichiátriára Budapesten úgy, hogy nincs itteni bejelentett lakcímem?
Figyelt kérdés
Már elég régóta alvászavarral küzdök, néha súlyosabb, néha enyhébb, de nagyjából 2 éve tart. Azt hiszem ideje lenne felkeresni egy orvost, csak sajnos nincs pesti lakcímem, és csak hétvégére megyek haza, akkor viszont otthon nincs rendelés.2014. okt. 14. 05:04
1/3 anonim válasza:
Igen, elmehetsz, de előtte nem ért lebeszélni velük, időpontot kérni, legalább azt tudd, hogy rendelnek a aznap, stb.
2/3 anonim válasza:
Alvászavarnak 1000 más oka is lehet. Miért pont egy olyan orvoshoz akarsz menni, akikről úgy hallottam nem csinálnak konkrét vizsgálatot. Mi van ha szervi dolog okozza? Vagy valami más.
3/3 anonim válasza:
Persze, én voltam már Budapesten pszichiátrián, pedig kb 50 km-re lakok. De ha jól tudom kell beutaló a háziorvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!